کد خبر: ۱۷۴۷۲۳
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۱

برف ارتفاعات خلخال و اردبیل را سفید پوش کرد

بارش برف در بیست و چهارمین روز از دومین ماه پاییز ارتفاعات خلخال و اردبیل را سفید پوش کرد و موجب کاهش قابل ملاحظه دمای هوای این شهرستان‌ها شد.

معروف خسروی سرپرست اداره راهداری وحمل و نقل جاده‌ای خلخال دیروز جمعه در گفت‌و‌گو با ایرنا از بارش برف در گردنه الماس واقع در محور ارتباطی خلخال به اسالم خبر داد
رئیس اداره هواشناسی خلخال نیز گفت: بارش برف ارتفاعات و گردنه‌های بلند این شهرستان را سفید پوش کرده و دمای هوای منطقه را بطور محسوسی کاهش داد‌.
فرامرز فرض‌الله پور گفت: دمای هوای دیروز این شهر به ۴ درجه زیر صفر رسید که در مقایسه با گرم‌ترین زمان روز گذشته ۶ درجه کاهش نشان می‌دهد.
وی گفت: با ورود جبهه هوای سرد و بارشی به منطقه از شاهد بارندگی برف تا اواسط هفته جاری  در مناطق تابعه این شهرستان خواهیم شد.
همچنین ساکنان اردبیل و پهنه وسیعی از این استان که امسال تاکنون نخستین برف فصل سرما را تجربه نکرده‌اند، از جمعه شاهد سپیدپوش شدن زمین‌های این منطقه بودند.
از عصر جمعه ناپایداری‌های جوی به شکل برف و باران در جلگه گرمسیر مغان و برف در دشت اردبیل و نیز جنوب این استان آغازشد.
این بارش‌ها به شکل متناوب در بعضی ساعات تا سه‌شنبه پیش رو ادامه دارند و اوج آن طی عصر یکشنبه تا دوشنبه هفته  جاری انتظار می‌رود.
این بارش ها به خصوص در حواشی شهرها، جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها همراه کولاک خواهد بود.