نصب۳۵۰ بخاری هوشمند در مدارس چهارمحال و بختیاری
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: امسال۳۵۰ بخاری هوشمند هرمتیک در مدارس کمتر توسعه یافته استان نصب شد.
محمدرضا براتی افزود: خرید و نصب این بخاریهای هوشمند از خردادماه امسال برای مدارس استان به خصوص مدارس مناطق سردسیری کوهرنگ، لردگان، اردل و منطقه عشایری کیار آغاز شده است.
وی گفت: این بخاریها برای مدارس مناطق کمتر توسعه یافته که علمک گاز بغل در مدرسه نصب شده بود و یا مدارسی که از بخاری نفتی استاندارد استفاده میکردند در راستای استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس
نصب شد.
براتی اعتبار هزینه شده برای خرید بخاری و اجرای گازکشی برای این مدارس را بیش از ۴۲ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این بخاریها با مصرف خیلی کم گاز، بازدهی در ردههای پایین انرژی قرار دارند و دودکش این بخاریها دو جداره است.
به گفته وی، با نصب این بخاریها کلاسهای درسی که به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدند در استان چهارمحالوبختیاری به بیش از ۶ هزار کلاس درس رسید.