کد خبر: ۱۷۳۶۴۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۲
وزیر راه و شهر‌سازی:

ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن از چهارشنبه آغاز می‌شود

وزیر راه و شهر‌سازی گفت: ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در ۱۰ استان کشور از ۱۵ آبان(چهارشنبه) انجام می‌شود.




به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر‌سازی، محمد اسلامی با اشاره به اینکه رونمایی و آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن به صورت همزمان در ۱۰ استان کشور به صورت سراسری آغاز می‌شود، گفت: تفاهم‌نامه‌هایی با بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام‌خمینی(ره)، وزارت آموزش و پرورش، وزارت دفاع و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای خانه‌دار شدن شاغلان آنها به امضا رسیده و وزارت راه برای سایر نهادها و سازمان‌ها آماده همکاری درخصوص طرح مسکن است.
وی ضمن بیان اینکه از بدو ورود خود به وزارتخانه راه و شهر‌سازی دو موضوعِ تکمیل واحدهای مسکونی مهر و همچنین تولید ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن را در دستور کار خود قرار‌داد، گفت: درخصوص مسکن مهر تلاش شد تا موانع واحدهای باقیمانده‌ که پرونده‌های قضایی ندارند، رفع شود و با مشارکت مردم و تامین بخشی از منابع مالی واحدها به اتمام برسند که تاکنون کار ۱۴۵ هزار واحد از بدو ورود من به وزارتخانه به پایان رسید.
وزیر راه و شهر‌سازی ادامه داد: بیش از ۱۴۰ هزار واحد مسکن مهر نیز آماده است تا انشعابات آن وصل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
اسلامی افزود: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی مهر نیز بدون متقاضی هستند و مشکلاتی دارند که باید برطرف شوند. حل مشکلات این تعداد واحدهای مسکونی و تکمیل واحدهای فوق با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید در دستور کار قرار دارد و خوشبختانه با تلاش در حال ریل گذاری در مسیر واقعی خود است.
وی اظهار امیدواری کرد تا اتمام واحدهای مسکونی مهر بدون پرونده‌های قضایی و حقوقی تا پایان امسال انجام شود. وی همچنین اعلام کرد: برخی از واحدهای مسکن مهر که پرونده‌های حقوقی و قضایی دارند باید در مراجع و محاکم قضایی تعیین تکلیف شوند.
اسلامی در ادامه گفت: ارایه طرح اقدام ملی مسکن و احداث ۴۰۰ هزار واحد در دو سال ۹۸ و ۹۹ از برنامه‌های وزارتخانه است که به جدیت در حال دنبال و پیگیری است. هم اکنون برنامه‌ریزی در این‌باره آغاز شده و زمین‌ها شناسایی شده‌اند.
وزیر راه و شهر‌سازی یادآوری کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی ۱۸۰ هزار واحد آغاز شده و در دست اجرا قرار دارد.
وزیر راه و شهر‌سازی همچنین سه شرط اصلی ثبت‌نام در طرح اقدام ملی مسکن را شروط قانون ساماندهی زمین و مسکن عنوان کرد و گفت: تاهل، سابقه سکونت در شهر موردتقاضای مسکن و همچنین عدم بهره مندی از امکانات و تسهیلات دولتی در خرید واحدهای مسکونی از جمله شروط ثبت‌نام در این طرح است.
به گفته وزیر راه و شهر‌سازی، آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در ۱۰ استان کشور و همچنین معرفی سامانه بنا بر وعده‌ای که اعلام شد در ۱۵ آبان(چهارشنبه) انجام می‌شود.