1200مُبلغ خارجی از مشهد عازم پیادهروی اربعین حسینی شدند
هزار و ۲۰۰ نفر از طلاب مجتمع آموزشی جامعهالمصطفی(ص) العالمیه در مشهد به عنوان مبلغ به مراسم پیادهروی اربعین اعزام شدند.
مدیر ارتباطات و امور بینالملل نمایندگی خراسان مجتمع آموزشی جامعه المصطفی(ص) در مشهد گفت: طلاب اعزامی از ۳۰ ملیت هستند که در قالب کاروان «المصطفی(ص) خراسان» به پیادهروی اربعین حسینی اعزام شدند.
هادی هاشمی با بیان اینکه ۳۲۸ نفر از مبلغان اعزامی از بانوان هستند افزود: یک گروه از کاروان اعزامی «المصطفی (ص) خراسان» روز سهشنبه و گروه دوم بامداد دیروز از ایستگاه راهآهن مشهد بدرقه شدند.
وی ادامه داد: برای شرکت در پیادهروی اربعین امسال، دو هزار و ۲۰۰ نفر از کارکنان و طلاب جامعهالمصطفی (ص) در مشهد ثبتنام کردند که به دلیل محدودیت ظرفیت، هزار و ۲۰۰ نفر در قالب کاروان و هزار نفر هم به صورت انفرادی عازم مراسم اربعین حسینی شدند.