kayhan.ir

کد خبر: ۱۷۲۲۱۵
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۳

مشکل کمبود و گرانی ناوگان اتوبوسرانی در آستانه اربعین


* مدیرکل امور مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به خبرگزاری مهر گفت: در حال حاضر بلیط اتوبوس مهران در تعاونی‌ها عرضه می‌شود ضمن اینکه قیمت این بلیط‌ها به نرخ مصوب بوده و رقم آن بر روی دیوار تعاونی‌ها نصب شده است؛ اگر تعاونی‌ها اقدام به فروش بلیط اتوبوس بالاتر از نرخ مصوبِ تحت نظارت کردند، با آنها برخورد خواهیم کرد. هر زائری که تخلفی از تعاونی‌ها ببیند به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۴۱ یا تلفن گویای ۱۴۱ اطلاع‌رسانی کرده تا با آنها برخورد شود؛ ضمن اینکه مبلغ اضافی نیز مرجوع خواهد شد.در حال حاضر اتوبوس به اندازه کافی وجود دارد و مسافران می‌توانند در داخل پایانه‌ها سوار اتوبوس شوند همچنین علاو بر اینکه در مرزهای مهران، شلمچه و چزابه اتوبوس به اندازه کافی وجود دارد، در‌ترمینال‌های جنوب و غرب تهران نیز ناوگان اتوبوسرانی برای زائران فراهم شده است.
* این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که بررسی برخی سایت‌های فروش بلیط نشان می‌دهد نه تنها برای روزهای جاری تقریبا بلیطی به مناطق مرزی وجود ندارد، که این سایت‌ها قیمت رسمی ‌بلیط‌ها را هم افزایش داده‌اند. به‌عنوان مثال، بلیط اتوبوس وی آی پی از تهران به مهران که پیش از این 152 هزار تومان بود، در سایت 182 هزار تومان درج شده که ظرفیت همان هم تکمیل شده است. علاوه بر این افزایش 20 درصدی قیمت رسمی ‌بلیط، قیمت هر صندلی اتوبوس‌های معمولی هم از 90 هزار تومان به 110 هزار تومان افزایش یافته است. این در حالی است که قیمت‌های قبلی با در نظر گرفتن تقاضای بالای سفرهای اربعین افزایش یافته بود و معلوم نیست با چه توجیهی دوباره 120 درصد گران شده است.
 تکذیب پر شدن پارکینگ‌های مهران
*  دیروز در برخی از شبکه‌های اجتماعی خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه پارکینگ خودروهای شخصی پایانه مرزی مهران پر شده است، اما به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این خبر صحت ندارد و تاکنون حدود ۷۰ درصد از این پارکینگ پر شده است.
 تکذیب شایعه عبور زائران اربعین از مرز با کارت ملی
* رئیس پلیس اداره مهاجرت و گذرنامه با رد ادعایی مبنی بر عبور زوار از مرز و تشرف به عتبات عالیات صرفا با کارت ملی گفت: چنین موضوعی اصلا صحت ندارد و زائران باید گذرنام‌ها سند جایگزین گذرنامه که همان برگ موقت زیارتی اربعین است را با خود به همراه داشته باشند.
 مرز شلمچه باز شد
* سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته با طرف عراقی، مرز شلمچه باز شد. متأسفانه در عراق وسیله نقیله کافی برای‌ تردد زوار اربعین وجود ندارد و همین عامل، علت بسته شدن مرز شلمچه برای دقایقی بود. به دلیل ازدحام زوار، این مرز به‌صورت دقیقه‌ای باز و بسته می‌شود و شاهد کندی پذیرش از سوی دولت عراق هستیم.
 ترافیک سنگین در محورهای مرزی
و خطر تصادف به علت خستگی
* سردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راه راهور ناجا با‌ اشاره به ‌ترافیک سنگین در محورهای منتهی به مرزهای چهارگانه گفت: متأسفانه در چند روز اخیر شاهد وقوع تصادفات در محورهای منتهی به مرزهای چهارگانه هستیم که عمدتاً به دلیل خستگی، خواب‌آلودگی، عجله و شتاب رانندگان رخ داده است.
 هشدارهای پلیس امنیت اقتصادی
 به زائران اربعین
سرهنگ بهرامی ‌جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا درباره تأمین امنیت ارز مورد نیاز زائران اربعین گفـت: از زائران می‌خواهیم که اگر در سفر اربعین نیاز به پول خارجی و تبدیل پول خود دارد، حتما آن را از شهر خود تهیه کنند. زائران اربعین باید از محل‌های مجاز مانند بانک و صرافی‌های مجاز نسبت به تهیه ارز مورد نیاز خود اقدام کنند و به هیچ وجه نباید از دلالان کنار خیابان ارز تهیه کنند چرا که ممکن است این ارزها جعلی و تقلبی باشد و آن طرف مرز با مشکلاتی مواجه شوند. به گزارش ایسنا، بهرامی ‌با بیان اینکه زائران به هیچ عنوان نباید اسناد هویتی خود را در اختیار افراد ناشناس قراردهند، گفت: احتمال سوءاستفاده از این اسناد وجود دارد و از این رو لازم است که زائران دقت کافی را داشته باشند.
 بهترین زمان سفر برای زیارت در اربعین
*  رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره مناسب‌ترین زمان برای حرکت به سمت مرزهای چهارگانه زیارت اربعین به ایسنا گفت: درخواست ما از زائران اربعین حسینی این است که از فرصت روزهای پیش رو استفاده کرده و اگر قصد حرکت زمینی به سمت مرزهای چهارگانه را دارند تا قبل از ۲۴ مهرماه حرکت خود را آغاز کنند. سردار سیدکمال ‌هادیانفر با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها در روزهای ۲۴ و ۲۵ مهرماه پیک سفر به سمت کشور عراق را خواهیم داشت، افزود: همچنین از ۲۷ مهر به بعد نیز زمان پیک بازگشت زائران خواهد بود که از این رو توصیه ما به زائران این است که تا حد امکان این بازه زمانی را برای سفر به عراق و نیز بازگشت از عراق انتخاب نکنند.
 خروج 1/7 میلیون زائر اربعین از مرزها
از ابتدای ماه صفر
* سردار ساجدی‌نیا معاون عملیات نیروی انتظامی ‌گفت: از ابتدای ماه صفر تا کنون، بیش از یک میلیون و 700 هزار زائر از مرزهای چهارگانه عبور کرده‌اند و 300 هزار نفر نیز به کشور بازگشته‌اند.
 طراحی سامانه پیامکی بازگشت زوار
* رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: اتوبوس‌های حمل‌ونقلی برای سفر زائران اربعین حسینی از سراسر کشور به سمت مرزهای خسروی، مهران، چذابه و شلمچه آماده‌سازی شده‌ و جابه‌جایی زائران به سمت این مرزها در حال انجام است. با توجه به اینکه روز پنجشنبه رکورد‌ تردد بیش از ۴۰۰ هزار زائر در مسیر رفت و برگشت در چهار پایانه مرزی کشور از اول محرم تا کنون ثبت شد، سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۴۱ را به‌گونه‌ای طراحی کردیم که زائران بتوانند برنامه‌ بازگشت خود از عراق با وسیله شخصی یا ناوگان حمل‌ونقل عمومی را به‌صورت پیامکی اطلاع دهند تا آمادگی بیشتری برای خدمت‌رسانی به آنها داشته باشیم.
 ارائه ۷۰ هزار خدمت پزشکی به زائران اربعین
در عراق
* دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از ارائه۷۰ هزار خدمت پزشکی و درمانی به زائران اربعین حسینی در خاک عراق و شهرهای مقدس و مذهبی نجف ‌اشرف، کربلای معلی، کاظمین و سامرا از سوی پزشکان داوطلب هلال‌احمر خبر داد.
 فعالیت 8500 مرزبان در مرزها
* سردار رضایی فرمانده مرزبانی ناجا با‌ اشاره به فعالیت 8500 مرزبان در مرزها برای مأموریت اربعین به پایگاه خبری پلیس گفت: در مرزهای چهارگانه غربی کشور(مهران، چذابه، شلمچه و خسروی) بیش از 6 هزار و 500 مرزبان صرفا برای مأموریت بزرگ و معنوی اربعین حضور و فعالیت دارند. علاوه بر این در مرزهای بازرگان، جلفا، بیله سوار، آستارا، دوغارون و میرجاوه نیز دو هزار از نیروهای مرزبانی در حال خدمات‌دهی به زوار اربعین می‌باشند، این در حالی است که سایر مرزبانان با آمادگی کامل در مرزهای دیگر کشور فعالیت می‌کنند.