مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اعلام کرد
پرداخت 7 هزار میلیارد تومان وام قرضالحسنه به نیازمندان تا پایان سال
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق و ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور دعوت کرد.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، مجید باجلان با حضور در یک برنامه تلویزیونی، بااشاره به اینکه ماموریت اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است، گفت: هدف اصلی تاسیس صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در کنار ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور، پرداخت وامهای قرضالحسنه در سرفصلهای مختلف برای خودکفایی و توانمندی مددجویان است.
باجلان با بیان اینکه کمیته امداد با پرداخت وامهای قرضالحسنه، سال گذشته ۱۴۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرد، ادامه داد: امسال از محل منابع صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و ظرفیتهای منابع بودجه حمایتی کمیته امداد، هدفگذاری برای پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و خانوادههای نیازمند پیشبینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه سقف وامهایاشتغالزایی به مددجویان ۵۰ میلیون تومان است، افزود: وام ساخت و تعمیر مسکن ۳۰ میلیون تومان، ودیعه مسکن ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان و تسهیلات گرهگشایی، درمان و تحصیلی ۵ تا ۱۰ میلیون تومان است که در وامهای ضروری، هیچگونه کارمزدی دریافت نمیشود.
باجلان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به مددجویان است اما به علت مشکلات اقتصادی و مراجعات مردمی، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به سایر اقشار نیازمند از طریق صلاحیتسنجی توسط کمیته امداد انجام میشود.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با دعوت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق اظهارداشت: ترویج واشاعه فرهنگ قرضالحسنه واقعی در جامعه از مهمترین اهداف کمیته امداد در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت است.
ارائه 5 هزار خدمت حقوقی به خانوادههای تحت حمایت
در سه ماهه اول سال
رئیسکمیته امداد نیز در مراسم امضای تفاهمنامه با کانون وکلای دادگستری مرکز برای ارائه خدمات رایگان حقوقی به خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد، گفت: در کنار ارائه خدمات مختلف معیشتی، مکلفیم خدمات مورد نیاز حقوقی و قضایی این افراد را نیز پوشش دهیم.
سیدمرتضی بختیاری بااشاره به عملکرد خوب کانون وکلای مرکز در مدت دو سال همکاری با کمیته امداد، افزود: سال گذشته ۳۲۷ میز خدمت در دفاتر استانی و شهرستانی کمیته امداد راهاندازی شد و مددجویان کمیته امداد از این طریق ۹۰ هزار خدمت حقوقی دریافت کردند.
بختیاری با بیان اینکه در این مدت ۱۰ هزار پرونده قضایی مددجویان حل و فصل شد، تاکید کرد: با رفع مشکلات حقوقی مددجویان، تعدادی از آنان از نظر مالی بینیاز و مستقل شده و از پوشش کمیته امداد خارج شدند که این افتخاری برای کمیته امداد و کانون وکلا است.
وی از افزایش خدمات حقوقی برای مددجویان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: امسال ۳۳۷ میز خدمت در سراسر کشور مشغول ارائه خدمات حقوقی به مددجویان است و در سه ماهه ابتدایی سال بیش از پنج هزار خدمت حقوقی به خانوادههای تحت حمایت ارائه شده است.
بختیاری بااشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۶ وکیل معاضدت حقوقی مددجویان را برعهده داشتند، افزود: تعداد وکلای همکار با کمیته امداد برای ارائه خدمات حقوقی به مددجویان امسال به ۹۵۱ وکیل افزایش یافته است.