کد خبر: ۱۷۰۱۵۹
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷

حقوق کارگران ارگ بم ۲ ماه پرداخت نشده است



 نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حقوق کارگران مشغول در ارگ قدیم مدت ۲ ماه است که به تعویق افتاده خواستار تسریع در پرداخت مطالبات آنان از سوی متولیان امر شد.
حبیب‌الله نیکزادی‌پناه در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی کرمان افزود: میراث فرهنگی و گردشگری توان پرداخت حقوق عقب افتاده کارگران شاغل در ارگ بم را ندارد. سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان هم در این نشست گفت: با توجه به اینکه حقوق این اثر ثبت جهانی از بخش تملک دارایی و منابع ملی تامین می‌شود نیاز به ردیف اختصاصی برای پرداخت حقوق کارگران ارگ قدیم بم داریم. فریدون فعالی با بیان اینکه ۲ ماه حقوق عقب مانده به کارگران ارگ بم بدهکاریم افزود: این مشکل مختص کرمان نیست، بلکه تمام آثار ثبت جهانی با این معضل روبرو هستند.
براساس این گزارش  پرداخت نشدن حقوق کارگران شاغل در ارگ بم در سال‌های اخیر هر چند مدت یکبار باعث بروز مشکلاتی در این مجموعه ارزشمند جهانی شده است. ارگ بم یکی از مقاصد اصلی و مهم گردشگران داخلی و خارجی بشمار می‌آید.