kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۹۰۴
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۳
همزمان با روز صنعت و معدن

3 شهرک صنعتی در استان تهران آغاز به کار کرد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران از آغاز به کار سه شهرک صنعتی جدید در این استان خبر داد.
علی سلیمانی در نشست خبری که در آستانه روز صنعت و معدن و با حضور خبرنگاران رسانه‌های جمعی در شهرک صنعتی عباس‌آباد برگزار شد، گفت: شهرک‌های صنعتی دماوند، قرچک و پیشوا به مساحت 1500 هکتار و پیش‌بینی استقرار 700 واحد تولیدی، در شش ماه دوم سال جاری آماده پذیرش سرمایه‌گذاران می‌باشند.
وی همچنین از ایجاد شهرک صنعتی شهریار با 3000 هکتار وسعت در منطقه جنوب غربی تهران خبر داد و افزود: عملیات عمرانی این شهرک صنعتی که پس از تاسیس استان البرز، تنها شهرک صنعتی حوزه غرب تهران و یکی از شهرک‌های بزرگ و بسیار مهم این استان خواهد بود در شش ماهه دوم سال جاری آغاز و در سال 1394به سرمایه‌گذاران واگذار می شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی تهران اضافه کرد: در پی استقبال بسیار خوب سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع، فاز توسعه شهرک‌های صنعتی عباس‌آباد و شمس‌آباد، به ترتیب در 300 و 500 هکتار در برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت قرار دارد.
سلیمانی با اشاره به این که در حال حاضر 13 شهرک صنعتی در استان تهران در حال ارائه خدمات به صنعتگران است، گفت: با احتساب بیش از 3500 واحد تولیدی فعال دارای پروانه بهره‌برداری، حدود 3000 واحد در حال نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات و تعدادی از قراردادهایی که در زمان‌بندی‌های مشخص شده به بهره‌برداری می‌رسند، تا سه سال آینده حدود 8500 واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی تهران در حال فعالیت خواهند بود.
وی اظهار امیدواری کرد با این حجم فعالیت واحدهای تولیدی که در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسند، میزان اشتغالزایی شهرک‌های صنعتی تهران از 25 هزار نفر به 100هزار فرصت شغلی افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران همچنین با تاکید بر اهمیت مسئله محیط زیست یادآور شد: در راستای حفظ و صیانت از محیط زیست، تمامی شهرک‌های صنعتی تهران به تصفیه‌خانه پساب مجهز بوده و اعتبارات بسیار خاصی نیز برای تصفیه‌خانه شهرک‌های صنعتی جدید یا در حال توسعه در نظر گرفته شده است.
سلیمانی تامین آب موردنیاز واحدهای صنعتی را از جمله مشکلات موجود در شهرک‌های صنعتی تهران عنوان کرد و افزود: نیاز واحدهای صنعتی، تامین 1500 لیتر آب در ثانیه است که درحال حاضر تنها 800 لیتر آب در ثانیه برای واحدهای تولیدی تامین می‌شود.