kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۸۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷

تولید بستنی و کلوچه‌های ماهی در انزلی

برای نخستین بار در کشور بستنی و کلوچه‌های ماهی در مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان کشور در بندرانزلی تولید شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت، رئيس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور با اعلام این خبر گفت: بستنی ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی کیلکا که از ماهیان با ارزش غذایی بالای دریای خزر است تولید شده است.
خانی‌پور افزود: این طرح تحقیقاتی هم‌اکنون به پایان رسیده و آماده تولید انبوه است.
وی همچنین از تولید کلوچه‌ ماهی برای نخستین بار در این مرکز خبر داد و گفت: کلوچه ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی سیم ارس تولید شده و می‌توان از آن به‌عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.
مجری طرح کلوچه ماهی هم گفت: کلوچه ماهی با پروتئین حدود 92 درصد تولید شده است.
عبد موسوی ابراز امیدواری کرد که کلوچه ماهی با اخذ مجوزهای قانونی و قرارداد با کارخانه‌های متقاضی تا 3 ماه آینده وارد بازار شود.
کلوچه و بستنی ماهی به هیچوجه بو و طعم ماهی نمی‌دهد.