ستاد اطعام غدیر 110 هزار پرس غذا در اصفهان، یزد و مرکزی توزیع میکند
مسئول روابط عمومی ستاد مردمی اطعام غدیر از توزیع ۱۱۰ هزار پرس غذا به مناسبت عید غدیر در استانهای اصفهان، یزد و مرکزی خبر داد.
علیرضا رحمانی، در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: این طرح برای نهمین سال متوالی با هدف احیای سنت حسنه اطعام غدیر برگزار میشود.
وی افزود: این ستاد مردمی فعالیت خود را از ۹ سال گذشته در اصفهان آغاز کرد و امسال قرار بر این بود که با مشارکت مردم، بیش از ۹۰ هزار پرس غذا در استانهای اصفهان، یزد و مرکزی طبخ و توزیع شود که با توجه به استقبال و مشارکت مردم به ۱۱۰ هزار پرس افزایش پیدا کرد.
مسئول روابط عمومی ستاد مردمی اطعام غدیر اضافه کرد: توزیع این غذا با همکاری خیریهها، مساجد، گروههای فرهنگی و جشنهای سطح شهر صورت میگیرد.
وی ادامه داد: از مجموع ۱۱۰ هزار پرس غذا در عید غدیر ۶۰ درصد در مناطق محروم و ۴۰ درصد در دیگر مناطق توزیع میشود.
رحمانی اضافه کرد: ۸۲ هزار پرس غذا در استان اصفهان، ۲۰ هزار پرس غذا در استان یزد و هشت هزار پرس غذا در استان مرکزی (اراک) توزیع خواهد شد.
به گفته وی، مواد اولیه پخت این غذاها از بهترین مواد تهیه شده و توسط یکهزار نفر آشپز و خدمه پخت و بستهبندی میشود.
مسئول روابط عمومی ستاد مردمی اطعام غدیر با بیان اینکه تعدادی از غذاها بهصورت رایگان و تعدادی هم بهصورت مشارکتی با هزینه ۵۵ هزار ریال برای هر پرس غذا بین مردم توزیع میشود تصریح کرد: برای برگزاری طرح اطعام غدیر هیچ سازمان و ارگان دولتی با ستاد مردمی اطعام عید غدیر همکاری ندارد.
وی خاطرنشان کرد: با پخش کلیپهای ستاد مردمی اطعام غدیر در فضاهای مجازی، مشارکت مردم برای اجرای این طرح در داخل و خارج کشور افزایش چشمگیری یافته است.