افتتاح نخستین آشپزخانه صنعتی دانشگاهی ایران در تبریز
تبریز- خبرنگار کیهان:
با حضور منصور غلامی وزیر علوم اولین آشپزخانه بخاری تمام صنعتی دانشگاهی کشور در تبریز افتتاح شد.
برای این سیستم که در آن به جای گاز شهری از بخار استفاده میشود و در پخت غذا تا 95 درصد از روغن استفاده نمیشود 32 میلیارد ریال هزینه شده است. پخت غذا در آشپزخانه تمام صنعتی دانشگاه تبریز توسط فرهای کابی صورت میگیرد و منجر به صرفهجویی در مصرف 1000 حلب روغن میشود. در سیستم جدید نیروی انسانی کاهش یافته و سرعت طبخ غذا افزایش پیدا میکند که منجر به صرفهجویی در وقت میشود.