شناسایی 28 کانون بوی نامطبوع در جنوب تهران
معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: 28 کانون انتشار بوی نامطبوع در جنوب تهران و محدوده فرودگاه بینالمللی شناسایی شده است.
به گزارش فارس، محمد رستگاری با بیان اینکه 28 کانون درخصوص انتشار بوی نامطبوع در جنوب تهران شناسایی شده است و چند کانون آن منشأ بسیاری از بوهای نامطبوع تهران است، اظهار داشت: 135 واحد را تاکنون شناسایی کردهایم و وضعیت زیست محیطی دامداریهای مشکلات جدی در این خصوص ایجاد کرده است. رستگاری ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات، تخلیه و رهاسازی فاضلاب دام و پسماندها و همچنین کمبود فضای سبز است که اگر به این موارد توجه ویژهای نشود همچنان بوی نامطبوع در محدوده جنوب تهران و فرودگاه بینالمللی وجود خواهد داشت. وی افزود: دپو غیراصولی فضولات دامی در فضای باز یکی دیگر از موارد بوی نامطبوع در این محدوده است که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام شود.
ضرورت کنترل آلایندهها در تهران
استاندار تهران از ضرورت اقدامات پیشگیرانه برای کنترل آلایندهها در استان تهران خبرداد.
انوشیروان محسنی بندپی در دومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران گفت: یکی از مشکلاتی که دامنگیر کشور است، بحث ریزگردهاست که باید مطالعات در این زمینه و در استان تهران را با توجه به رخدادهای سایر استانها بهصورت کارشناسی و تخصصی مورد رصد قرار دهیم.بندپی با بیان اینکه ریزگردها و آلایندههای هوا در یک جا ساکن نیستند و میتوانند جابجا شوند، ادامه داد: در تهران، دشت ورامین را بهعنوان یک منطقه با آبهای زیرزمینی غنی داشتیم که با توجه به تغییر اقلیم کره زمین در سالهای اخیر، خشکی در این منطقه رخ داده و اکنون، ورامین بهعنوان کانون اصلی و پس از آن، پیشوا و یکی دیگر از مناطق بهعنوان کانونهای گرد و غبار شناخته میشوند.
وی اظهارداشت: یکی دیگر از عوامل پیدایش گرد و غبار در استان نیز، برداشت بیرویه شن و ماسه است که با وزش باد، شاهد افزایش گرد و غبار در مناطق پیرامون آن هستیم.
استاندار تهران در ادامه به لزوم مقابله مستمر با وضع آلایندهها در استان اشاره کرد و افزود: ازن بهعنوان یکی از آلایندههای اصلی آلودگی شناختهشده و باید کارگروهی را برای مقابله با آلاینده مخرب و آلایندههای ثانویه، متشکل از شهرداری و محیط زیست تشکیل دهیم تا به راهکار علمی برای حل این مسائل برسیم. محسنی بندپی به طرح کاهش آلودگی هوا در پایتخت اشاره کرد و افزود: در تجارب دنیا، محدودیتهای ترافیکی طرح کاهش آلودگی هوا در شهرهای پرجمعیت وجود دارد، ماده ۷ قانون هوای پاک باید از سوی شهرداریها مورد توجه قرار گرفته و نسبت به رفع مشکلات تردد شهروندان اقدامات لازم صورت بگیرد.