قاتل امام جمعه کازرون امروز محاکمه میشود
امام جمعه کازرون هشتم خرداد امسال با سلاح سرد شهید شد که قرار است نخستین جلسه محاکمه قاتل وی امروز (12تیرماه جاری) برگزار شود.
یک منبع آگاه در استان فارس به ایرنا گفت: پرونده قتل امام جمعه شهید کازرون امروز در شعبه اول دادگاه کیفری استان فارس بررسی و حمیدرضا درخشنده (قاتل) پای میز محاکمه قرار میگیرد و قاضی حسین رجایینیا قضاوت این پرونده را بهعهده خواهد داشت.
طبق گفته فرد مطلع که خواست ناشناس بماند، تحقیقات پرونده شهادت امام جمعه کازرون به صورت فوقالعاده در دادسرای کازرون انجام شده و کیفرخواست این پرونده نیز صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان فارس پیشتر گفته بود که براساس نظرات کارشناسان پزشکی قانونی، قاتل از سلامت کامل عقلی برخوردار است و با برنامهریزی از پیش تعیین شده نسبت به امام جمعه کازرون سوء قصد کرده است.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی بیان کرد: اظهارات اولیه قاتل بیانگر این است که قصد داشته در یک برنامه تعزیه، امام جمعه کازرون را به شهادت برساند که به دلیل عدم حضور امام جمعه فقید در آن مراسم، برنامه را به تعویق انداخت و قاتل در صبحگاه ۲۱ رمضان هدف شوم خود را اجرا کرد.
حجتالاسلام محمد خرسند امام جمعه فقید کازرون حوالی ساعت 3 و ۳۰ بامداد چهارشنبه (هشتم خرداد ۹۸) در حالی که به اتفاق همسر خود از مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان (شب قدر) بازگشته بود، با سلاح سرد مورد حمله قرار گرفت و چشم از جهان فروبست.