آغاز چین تابستانی برگ سبز چای
در استانهای گیلان و مازندران
رئیس سازمان چای کشور از آغاز چین تابستانی برگ سبز چای در شمال کشور خبر داد.
رشت - خبرنگار کیهان:
علی محرر گفت: بیش از 60 هزار خانوار چایکار استانهای گیلان و مازندران، چین تابستانی برگ سبز چای را از 32 هزار هکتار باغهای این دو استان آغاز کردند. وی پیشبینی کرد چایکاران در این مرحله بیش از 30 هزار تن برگ سبز درجه یک و دو برداشت کنند. چین دوم یا تابستانی برگ سبز چای تا اواخر تیرماه ادامه دارد و در این مدت بیش از 160 کارخانه چایسازی و 10 شعبه خرید برگ سبز را بر اساس قیمتهای تضمینی درجه یک 18 هزار ریال و درجه دو 10 هزار ریال خریداری میکنند. چایکاران در چین اول یا بهاری بیش از 41 هزار تن برگ سبز به ارزش حدود 620 میلیارد ریال برداشت کردند که 75 درصد آن درجه یک بود. در همین مدت بیش از 9 هزار تن چای خشک در کارخانههای چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است. چایکاران شمال کشور در 3 مرحله بهاره، تابستانه و پائيزه برگ سبز چای برداشت میکنند. گیلان با داشتن 28 هزار هکتار باغ چای 90 درصد چای ایران را تولید میکند.
علی محرر گفت: بیش از 60 هزار خانوار چایکار استانهای گیلان و مازندران، چین تابستانی برگ سبز چای را از 32 هزار هکتار باغهای این دو استان آغاز کردند. وی پیشبینی کرد چایکاران در این مرحله بیش از 30 هزار تن برگ سبز درجه یک و دو برداشت کنند. چین دوم یا تابستانی برگ سبز چای تا اواخر تیرماه ادامه دارد و در این مدت بیش از 160 کارخانه چایسازی و 10 شعبه خرید برگ سبز را بر اساس قیمتهای تضمینی درجه یک 18 هزار ریال و درجه دو 10 هزار ریال خریداری میکنند. چایکاران در چین اول یا بهاری بیش از 41 هزار تن برگ سبز به ارزش حدود 620 میلیارد ریال برداشت کردند که 75 درصد آن درجه یک بود. در همین مدت بیش از 9 هزار تن چای خشک در کارخانههای چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است. چایکاران شمال کشور در 3 مرحله بهاره، تابستانه و پائيزه برگ سبز چای برداشت میکنند. گیلان با داشتن 28 هزار هکتار باغ چای 90 درصد چای ایران را تولید میکند.