درخواست افشاگر آمريکايي از سران غرب به جاسوسيها پايان دهيد
افشاگر معروف رسواييهاي جاسوسي آمريکا با اعلام اينکه «دستگاههاي جاسوسي آمريکا فراتر از تصورات است» گفت: امروز حتي کودکان نيز حريم خصوصي ندارند.
افشاگر معروف رسواييهاي جاسوسي آمريکا با اعلام اينکه «دستگاههاي جاسوسي آمريکا فراتر از تصورات است» گفت: امروز حتي کودکان نيز حريم خصوصي ندارند.
به گزارش خبرگزاريها، «ادوارد اسنودن» مامور سابق آژانس امنيت ملي آمريکا موسوم به «اناساي» طي يک پيام ويدئويي به مناسبت سال نو ميلادي با انتقاد از «جاسوسيهاي» آمريکا و برخي کشورهاي غربي از مردم، از سران دولتها خواست به اين جاسوسيها پايان دهند.
اسنودن که از ترس جانش به روسيه پناهنده شده گفت: ميزان جاسوسيهاي دولتها فراتر رفته و به استفاده از ميکروفن و دوربين و تلويزيون و دستگاههاي ردياب محدود نيست. به گفته اين مامور سابق «سيا» تجهيزاتي که امروزه براي جاسوسي استفاده ميشود اصلا قابل مقايسه با گذشته نيست.
مامور سابق «اناساي» به «حريم خصوصي» افراد اشاره کرد و گفت، امروز حتي کودکاني که به دنيا ميآيند نيز چيزي به نام حريم خصوصي ندارند.
گفتني است، اين جوان 31 ساله تاکنون هزاران سند فوق محرمانه مراکز اطلاعاتي آمريکا را در اختيار رسانهها قرار داده است و آن بخش از اسنادي که نشان ميدهد سفارتخانههاي آمريکا در کشورهاي دنيا مراکز جاسوسي هستند، کاخ سفيد را دچار چالشهاي جدي کرده است. شنود مکالمات تلفني رهبران کشورهاي اروپايي و متحدين آمريکا، بخش ديگري از اين رسواييهاست که حيثيت آمريکاييها را به باد داده است. جاسوسي از مراکز اقتصادي، نظامي و کار گذاشتن شنود در سازمان ملل و... نيز بخش ديگري از پرونده قطور مدعي بزرگ آزادي، يعني آمريکا است.