کاهش 10 درصدی قیمت تن ماهی و رب گوجهفرنگی
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از کاهش تا 10 درصدی قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجهفرنگی خبر داد.
محمد میر رضوی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای بزرگ و صاحب برند کنسرو تن ماهی و رب گوجهفرنگی به صورت داوطلبانه قیمت محصول تولیدی خود را تا حدود 10 درصد پایین آوردهاند، گفت: براین اساس قیمت کنسرو تن ماهی از قیمت 5650 تومان به حدود 5250 تومان رسیده است.
او با اشاره به اینکه قیمت رب گوجهفرنگی هم امسال به دلیل فراوانی تولید گوجه در کشور باید 10 تا 12 درصد افزایش قیمت میداشت که این افزایش قیمت اعمال نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت رب گوجهفرنگی در بازار رقابتی است و قیمت این محصول حدود 4800 تومان در بازار است.
وی با بیان اینکه قیمت بسیاری از اقلام صنایع غذایی در چند هفته اخیر افزایش یافته اما قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی افزایشی نداشته افزود: ما حتی مصوبه افزایش قیمت را هم گرفتیم اما واحدها ترجیح دادند به دلیل وضعیت موجود در بازار و کاهش قدرت خرید مردم قیمتهای خود را افزایش ندهند و یا حتی کاهش هم بدهند.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به اینکه وضعیت تأمین ماهی مورد نیاز واحدهای تولید کنسرو تن ماهی نسبت به سال قبل بهتر شده گفت: در حال حاضر به واردات ماهی ارز مبادلهای اختصاص داده میشود که باعث شده هزینه تأمین ماهی مورد نیاز واحدهای کنسروی نسبت به سال قبل کاهش پیدا کند.
او با اشاره به اینکه قیمت رب گوجهفرنگی هم امسال به دلیل فراوانی تولید گوجه در کشور باید 10 تا 12 درصد افزایش قیمت میداشت که این افزایش قیمت اعمال نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت رب گوجهفرنگی در بازار رقابتی است و قیمت این محصول حدود 4800 تومان در بازار است.
وی با بیان اینکه قیمت بسیاری از اقلام صنایع غذایی در چند هفته اخیر افزایش یافته اما قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی افزایشی نداشته افزود: ما حتی مصوبه افزایش قیمت را هم گرفتیم اما واحدها ترجیح دادند به دلیل وضعیت موجود در بازار و کاهش قدرت خرید مردم قیمتهای خود را افزایش ندهند و یا حتی کاهش هم بدهند.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به اینکه وضعیت تأمین ماهی مورد نیاز واحدهای تولید کنسرو تن ماهی نسبت به سال قبل بهتر شده گفت: در حال حاضر به واردات ماهی ارز مبادلهای اختصاص داده میشود که باعث شده هزینه تأمین ماهی مورد نیاز واحدهای کنسروی نسبت به سال قبل کاهش پیدا کند.