ادعای تازه درباره کلسترولِ تخممرغ
کلسترول ناشی از مصرف روزانه تخممرغ احتمال مرگ بر اثر حمله قلبی را افزایش میدهد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، گروهی از متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در آمریکا در بررسی جدیدی روی مضرات کلسترول در رژیم غذایی روزانه اظهار داشتند: مصرف بیش از سه یا چهار عدد تخم مرغ در طول هفته خطر مرگ ناشی از حمله قلبی را افزایش میدهد.
در این بررسی که روی نزدیک به ۳۰ هزار نفر انجام گرفت، مشخص شد افرادی که در روز دو عدد تخممرغ مصرف میکنند، ۲۷ درصد بیشتر احتمال دارد به حمله قلبی و دیگر مشکلات قلبی عروقی دچار شوند. همچنین احتمال فوت آنان بر اثر عوامل مختلف ۳۴ درصد بیشتر میشود.
متخصصان آمریکایی با بیان اینکه نتایج مطالعاتی که اخیرا در این رابطه انجام گرفته با اطلاعات متضادی همراه بوده، اظهار داشتند: هدف از انجام بررسیهای بیشتر این است که افراد بخصوص جوانان از وجود کلسترول در تخممرغ و مضرات آن برای سلامت آگاه باشند.
بنا بر گزارش محققان آمریکایی، دریافت میزان کمتری از کلسترول بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. افرادی که میزان کمتری از کلسترول دریافت میکنند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.
در این مطالعه، شرکتکنندگان حدود ۱۷ سال تحت کنترل بودند که ۵۴۰۰ مورد حمله قلبی و سکته مغزی و ۶۱۳۲ مورد فوتی بر اثر عوامل مختلف در میان آنان گزارش شد. به طور میانگین افراد شرکتکننده در این مطالعه هر سه روز یک تخممرغ مصرف کرده، حدود ۱۱ درصد دچار حمله قلبی شده و ۱۲ درصد جان خود را از دست دادند.
این متخصصان همچنین مشاهده کردند افرادی که روزانه دو یا تعداد بیشتری تخممرغ مصرف کردهاند بیشتر در معرض بیماریهای قلبی بودهاند.
آنها در عین حال هشدار دادهاند که احتمال افزایش مصرف تخممرغ در آینده وجود دارد زیرا آگاهی در مورد مضرات کلسترول در عموم مردم کاهش پیدا کرده است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، گروهی از متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در آمریکا در بررسی جدیدی روی مضرات کلسترول در رژیم غذایی روزانه اظهار داشتند: مصرف بیش از سه یا چهار عدد تخم مرغ در طول هفته خطر مرگ ناشی از حمله قلبی را افزایش میدهد.
در این بررسی که روی نزدیک به ۳۰ هزار نفر انجام گرفت، مشخص شد افرادی که در روز دو عدد تخممرغ مصرف میکنند، ۲۷ درصد بیشتر احتمال دارد به حمله قلبی و دیگر مشکلات قلبی عروقی دچار شوند. همچنین احتمال فوت آنان بر اثر عوامل مختلف ۳۴ درصد بیشتر میشود.
متخصصان آمریکایی با بیان اینکه نتایج مطالعاتی که اخیرا در این رابطه انجام گرفته با اطلاعات متضادی همراه بوده، اظهار داشتند: هدف از انجام بررسیهای بیشتر این است که افراد بخصوص جوانان از وجود کلسترول در تخممرغ و مضرات آن برای سلامت آگاه باشند.
بنا بر گزارش محققان آمریکایی، دریافت میزان کمتری از کلسترول بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. افرادی که میزان کمتری از کلسترول دریافت میکنند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.
در این مطالعه، شرکتکنندگان حدود ۱۷ سال تحت کنترل بودند که ۵۴۰۰ مورد حمله قلبی و سکته مغزی و ۶۱۳۲ مورد فوتی بر اثر عوامل مختلف در میان آنان گزارش شد. به طور میانگین افراد شرکتکننده در این مطالعه هر سه روز یک تخممرغ مصرف کرده، حدود ۱۱ درصد دچار حمله قلبی شده و ۱۲ درصد جان خود را از دست دادند.
این متخصصان همچنین مشاهده کردند افرادی که روزانه دو یا تعداد بیشتری تخممرغ مصرف کردهاند بیشتر در معرض بیماریهای قلبی بودهاند.
آنها در عین حال هشدار دادهاند که احتمال افزایش مصرف تخممرغ در آینده وجود دارد زیرا آگاهی در مورد مضرات کلسترول در عموم مردم کاهش پیدا کرده است.