kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۶۷۵۳
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۶
با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران

پروژه شهر آبی در خرمشهر به بهره‌برداری رسید

پروژه شهر آبی خرمشهر با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان محلی به بهره‌برداری رسید.

سرلشکر محمدعلی جعفری در آیین بهره‌برداری از این پروژه گفت: با توجه به حضور کاروان‌های راهیان نور و میهمانان نوروزی، تا اواسط فروردین در این نقطه مرزی، اجرای این پروژه ضروری بود.
وی افزود: این پروژه حاصل تلاش و توانمندی جوانان متخصص داخلی و شرکت‌های دانش بنیان است که در مدت 2 سال به نتیجه رسید.
وی بیان کرد:این پروژه به خاطر برکتی که در شهر خرمشهر هست می‌تواند با همت تلاشگران عرصه علمی در استان‌هایی که نیاز به آب دارند همچون سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی و استان‌های دیگر گسترش و توسعه یابد.
سردار جعفری افزود: سپاه پاسداران با افتتاح این پروژه اعلام می‌کند نیازمندی آب در هر جا و نقطه‌ای از کشور با رطوبت هوا می‌تواند آب مردم را تامین و مشکل کمبود آب را برطرف کند.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه نیز در این آیین رفع مشکلات آب و بیکاری در سطح کشور را از اولویت‌های کاری قرارگاه محرومیت زدایی بیان کرد و گفت: این پروژه یکی از نتایج کاری قرارگاه محرومیت زدایی در کشور است و امید است در استان‌های دیگر شاهد اجرای آن باشیم.
سیدضیاء الدین حزنی، به اجرای سه هزار و 909 پروژه آبرسانی در کشور توسط این قرارگاه‌اشاره کرد و افزود: احداث شبکه‌های توزیع آب آشامیدنی و آب کشاورزی، ایجاد سیل‌بند و آبخیزداری، و بهسازی و لایروبی شبکه‌های آبرسانی در کشور توسط این قرارگاه انجام شده است.
وی ادامه داد: 259 پروژه آبرسانی، 411 احداث، مرمت سیستم آبرسانی و تصفیه و 607 پروژه لایروبی انهار کشاورزی که بیشتر در آبادان و خرمشهر هستند در استان خوزستان اجرا شده است.
حزنی افزود: تاکنون هشت هزار و 238 پروژه عمرانی و هفت هزار و 778 پروژه غیرعمرانی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خوزستان اجرا شده است.
به گزارش ایرنا سامانه پرتابل شیرین سازی و سرامیکی با قابلیت تصفیه و شیرین سازی 50 هزار لیتر آب در روز، سامانه‌های فیلتراسیون با ظرفیت‌های متفاوت، سامانه ثابت شیرین سازی باقابلیت تصفیه و شیرین سازی 100 هزار لیتر آب در روز و سامانه حذف عنصری کلکتورهای خورشیدی برخی از تجهیزات موجود در شهر آبی خرمشهر است که امروز بهره‌برداری از آن آغاز شد.
ظرفیت تصفیه آنتی باکتریال 30 هزار لیتر در روز، شیرین سازی 30 هزار لیتر آب در روز، قابلیت استفاده از طریق 2 منبع برق مستقیم و موتور برق، استفاده در مکان‌های مختلف و قابلیت پیاده سازی دستگاه بر روی وسایل نقلیه از جمله قابلیت‌های این سامانه‌ی سیار آبی است.
این فناوری از فناوری‌های برتر دنیا است که به همت مهندسان جوان و جهادگران شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی کشور با مدیریت دانشگاه جامع امام حسین(ع) ساخته شده است. با راه‌اندازی این پروژه بخش مهمی از مشکلات آبی در شهر خرمشهر برطرف خواهد شد.