افسر سابق سیا: نهادهای آمریکا در تسلط صهیونیستهاست
به گفته افسر پیشین سازمان«سیا»، صهیونیستها در دولت، جامعه و اقتصاد آمریکا چنان رسوخ کرده و کنترل نهادهای این کشور را چنان در دست دارند که هر کس مخالفتی با آنها کند، نابودش میکنند.
«رابرت استیل» نامزد جایزه صلح نوبل و افسر پیشین سازمان سیا طی اظهاراتی به میزان نفوذ لابیهای صهیونیست در ساختارهای آمریکا پرداخته و اظهار داشته، صهیونیستها در «تمامی لایههای آمریکا حتی کاخ سفید نفوذ دارند و کنترل بسیاری از نهادها را به دست گرفتهاند. مبارزه با نفوذ آنها به دلیل گستردگی بسیار پیچیده است. اگر چه در سالهای اخیر بسیاری از جمله «ایلهان عمر» و «سینتیا مک کینی» دست به افشاگریهایی علیه این رژیم زدهاند ولی در مسیر خود با دسیسه چینیهای بسیاری مواجه شدهاند.»
«رابرت استیل» که با خبرگزاری مهر گفتوگو کرده در ادامه میافزاید: «تقریباً تمام نمایندگان کنگره توسط اسرائیل مورد اخاذی قرار گرفتهاند یا به آنها رشوه داده شده است. البته اسرائیلیها را نباید با یهودیان اشتباه گرفت. من هم مانند بسیاری از آمریکاییها از اینکه رژیم صهیونیستی کنترل آمریکا را در اختیار دارد بیاطلاع بودم و تا زمانی که شخصاً توسط این رژیم مورد حمله قرار نگرفته بودم از این مسئله مطلع نبودم تا آنکه جنبشی را برای شناسایی آنها به جهانیان پایهگذاری کردم و آنجا بود که فهمیدم گستره قدرت آنها چقدر است. هر کسی که آنها را به چالش بکشد از بین خواهند برد. «ایلهان عمر» بسیار شجاعانه و صادقانه این کار را انجام میدهد. در واقع این حمله صهیونیستها بر من بود که مرا یک شبه به یک منتقد علنی آنها در آمریکا تبدیل کرد.»
افسر پیشین سازمان سیا در ادامه گفت: «صهیونیسم نیروی شیطانی مساوی نسل کشی، تبعیض نژادی و دولت مافیایی در اسرائیل است در حالی که یهودیت دینی است که باید مورد احترام قرار گیرد. صهیونیسم به معنی نسل کشی، تبعیض نژادی و حکومت مافیایی اسرائیل است و صهیونیستها به سبب جنایاتشان باید محاکمه شوند.»
هراس از تحریم
مرکز پژوهشهای امنیت ملی رژیم صهیونیستی وابسته به دانشگاه تل آویو اما در گزارشی از تصمیم اخیر پارلمانهای ایرلند و شیلی علیه این رژیم ابراز نگرانی و راهکارهایی را برای جلوگیری از سرایت این تصمیمات به کشورهای دیگر به ویژه اروپایی توصیه کرده است.
به گزارش صدا و سیما به نقل از رأی الیوم، پارلمانهای ایرلند و شیلی در ماههای اخیر اقدامات بیسابقهای اتخاذ کردهاند که بر تجارت با شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری محدودیتهای گستردهای برقرار میکند. با وجود آنکه تصمیمات آنها در این مرحله الزامآور نیست و تأثیر مستقیم آن محدود است اما پذیرفتن آنها نشان میدهد مشروعیت نداشتن شهرکهای صهیونیستی از نظر بسیاری از طرفهای بینالمللی در حال شدت گرفتن است و این طرفها آمادگی دارند اقدامات ملموسی علیه آن اتخاذ کنند.
بر اساس این پژوهش، تل آویو در برابر تصمیمهای بیسابقهای قرار گرفته است که محدودیتهای بیشتری بر روابط اقتصادی رژیم اشغالگر ایجاد میکند. این تصمیمها همچنین بازیگران بیشتری از جهان را تشویق میکند که تحت تأثیر این تصمیمگیریها قرار بگیرند و به اجرای اقداماتی مشابه آن روی آورند.
در این پژوهش همچنین میخوانیم: «نخستین کاری که باید در این راستا انجام شود ازسرگیری مذاکرات سیاسی با فلسطینیان یا دستکم، نشان دادن تمایل زیاد برای ازسرگیری مذاکرات با آنها است، به گونهای که جامعه بینالملل را راضی کند. این کار به کاستن از حمایتها از فراخوانهای تحریم تل آویو منجر خواهد شد و تصمیم گیرندگان در کشورهایی که عرصه فراخوانهای تحریم هستند، میتوانند این گونه فراخوانها را مهار کنند و مانع از افزایش آنها شوند.»از سوی دیگر فعالان ضد صهیونیستی و تعدادی از شخصیتهای سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی در همایشی ضد صهیونیستی در رم پایتخت ایتالیا، ادامه جنایتها و سیاستهای سرکوبگرانه رژیم اشغالگر قدس علیه فلسطینیها را محکوم و خواستار توجه بیشتر جامعه بینالمللی به حقوق فلسطینیها شدند.