برگزاری نخستین همایش «حماسهسازان همیشه جاوید روحانیت دامغان» در قم
نخستین همایش «حماسهسازان همیشه جاوید روحانیت دامغان» با حضور روحانیون، علما و فضلای رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس و اقشار مختلف مردم، خانوادههای محترم شهدا، بسیجیان و فرماندهان سپاه این شهرستان در مصلای شهرستان قم برگزار شد.
سرویس شهرستانها:
این همایش به همت مجمع طلاب و فضلای دامغانی مقیم قم با هدف شناساندن نقش روحانیت دامغان در دفاع مقدس، کادر سازی برای برنامههای فرهنگی انقلاب اسلامی و ظهور امام زمان(عج)، زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت، انتقال تاریخ روحانیت به نسلهای جدید و الگودهی به دیگر استانها جهت شناسایی طلاب و روحانیون رزمنده برگزار شد.
این همایش با حضور آیتالله نعیمآبادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی، حجتالاسلام والمسلمین حسینیان امام جمعه شهرستان دامغان، ابوالفضل حسن بیگی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، مجد فرماندار شهرستان دامغان، سردار سیدتقی شاهچراغی فرمانده سپاه پاسداران استان قم و 1300 نفر از روحانیون و طلاب رزمنده شهرستان دامغان در سراسر کشور و دامغانیهای مقیم قم به همراه خانوادههای آنان برگزار شد.
در این همایش آیتالله نعیمآبادی امام جمعه بندرعباس، اظهار داشت: پروژههای ملی باید براساس اولویتها اجرایی شود و اگر سفره مردم کوچک باشد نوبت به جادهسازی و پروژههای عمرانی نمیرسد و تنظیم زندگی روزمره مردم باید در اولویت تصمیمگیری مسئولان نظام قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، نماینده ولیفقیه در جهاد کشاورزی نیز با اشاره به رسالت سنگین روحانیون دین، اظهار داشت: مرزبانی از حریم فکری، فرهنگی و عقیدتی جامعه و دفاع از آنها در برابر شبهات و تهدیدهای موجود، از مهمترین مسئولیتهای روحانیت است.
وی افزود: شیاطین و نفوذیهای فکری و فرهنگی درصدد انحراف مردم و لانه کردن در فکر و جان آنها هستند تا آنها را به تسخیر خود دربیاورند، اینجاست که جایگاه روحانیت مفهوم و مصداق پیدا میکند.
حضور در عملیاتهای مختلف جنگ تحمیلی و دفاع از حریم اهل بیت با عنوان رزمندگان مدافع حرم، کارنامه زرین رزمی و تبلیغی طلاب و روحانیون رزمنده شهرستان دامغان میباشد.
تشکیل کارگروههای مختلف اجرایی، مصاحبه تصویری از طلاب و فضلای رزمنده و جانباز و نوشتن زندگینامه آنها، شناسایی شهدای روحانی و جمعآوری آثار شهدا، جمعآوری عکس، تجمیع و تدوین فیلمهای دفاع مقدس، ثبت اطلاعات و آمار، جمعآوری خاطرات روحانیون رزمنده و مصاحبه با فرماندهان شهرستان دامغان از جمله کارهای انجام شده برای این همایش بود.
اجرای مراسم پردهخوانی از زندگینامه شهدای روحانی دامغان، تجلیل از تعدادی از روحانیون رزمنده و خانوادههای معظم شهدای روحانی از دیگر برنامههای این همایش بود. برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر، تدوین و چاپ زندگینامه رزمندگان و شهدای روحانی، نمایشگاه کتاب، ایستگاه خطاطی برای بزرگسالان، ایستگاه نقاشی برای کودکان و نوجوانان و برگزاری برنامه شاد مذهبی برای کودکان از برنامههای جنبی این همایش بود.
دامغان با داشتن 200 طلبه و روحانی رزمنده، 24 روحانی شهید و 14 روحانی پدر شهید، نقش بسیار مهمی در دوران دفاع مقدس ایفا کرده است.