یک مسئول:
رستورانها و کبابیها تا پایان سال افزایش قیمت ندارند
رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش گفت: باتوجه به ایام پایانی سال، رستورانها افزایش قیمتی برای چلوکباب و چلوخورش ندارند.
علیاکبر نریمانی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازار چلوکباب اظهارداشت: باتوجه به ایام پایانی سال، رستورانها افزایش قیمتی برای چلوکباب و چلوخورش ندارند.
وی بااشاره به اینکه گوشت دولتی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به رستوران چلوکبابها حواله میشود، اظهار کرد: به احتمال زیاد عرضه گوشت دولتی در دو روز آینده به رستورانها و چلوکبابیها داده میشود.رئیساتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش با بیان اینکه قیمتها در چلوکبابیها متفاوت است، افزود: با توجه به آنکه مکان رستوران و همچنین سرویسدهی آنها به مشتری متفاوت است، نمیتوان قیمت مشخصی را برای چلوکباب متذکر شد. امیدواریم که ساماندهی در این بازار صورت گیرد.
نریمانی بااشاره به اینکه اکنون اصناف، اماکن، تعزیرات و وزارت بهداشت در شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف تلاش بسیار دارند، اظهار کرد: با وجود تمام نظارتها متأسفانه مردم استقبال خوبی از این واحدها دارند و به همین دلیل واحدهای غیر بهداشتی و غیرمجاز مانند قارچ سبز میشوند.
وی ادامه داد: زمانی که مردم نسبت به تهیه غذای ارزانقیمت اقدام میکنند، باید به کیفیت آن توجه داشته باشند، چرا که سلامت آنها در معرض خطر قرار میگیرد. اینکه کنجاله سویا و نشاسته با یکدیگر مخلوط میشود و به عنوان کباب به دست مردم میرسد، موضوع عجیبی است، چرا که اصل کباب به منبع گوشتی آن است حال ممکن است برای تهیه در منزل افرادی که مشکلات خاص دارند و نباید گوشت قرمز بخورند، راهکارهایی مورد توجه قرار گیرد، اما به هر حال در صنف ما هیچ گاه چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد.
رئیساتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش گفت: در ماههای اخیر قیمت مواد اولیه افزایش چشمگیری داشته و همین امر علاوهبر کاهش مشتریان رستورانها، باعث مشکلاتی برای همکاران ما در این صنف شده است.