کد خبر: ۱۵۴۴۴۲
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۸
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

نصب کارت‌خوان برای جلوگیری از فرار مالیاتی پزشکان است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نصب کارت‌خوان در مطب پزشکان ابزاری برای شفافیت درآمدی و جلوگیری از فرار مالیاتی است.

سید ناصر موسوی لارگانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس درباره مصوبات کمیسیون تلفیق برای دریافت مالیات از پزشکان، اظهارداشت: دریافت مالیات ابزاری برای کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی محسوب می‌شود. درحال حاضر کارمندان دولت با وجود درآمد پائین مالیات پرداخت می‌کنند.
وی ادامه داد: پزشکان ازجمله گروه‌هایی هستند که درآمد بالایی دارند و به همین دلیل لازم است مالیات خود را متناسب با درآمد و با رضایت کامل پرداخت کنند. مالیات پرداختی پزشکان مانع از درآمد آنها نیست زیرا پول آنها صرف احداث مراکز درمانی جدید خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره مصوبه کمیسیون تلفیق درباره الزامی شدن نصب دستگاه کارت‌خوان (پوز) در مطب پزشکان گفت: در موضوع مالیات، پزشکان موظف به شفاف‌سازی هستند و نصب کارت خوان ابزاری برای شفافیت درآمدی و جلوگیری از فرار مالیاتی است.
موسوی لارگانی ادامه داد: وقتی دستگاه کارت‌خوان گذاشته شود اگر پزشکی 10 مراجعه‌کننده دارد به همان اندازه باید مالیات دهد. اگر هم 100 مراجعه‌کننده دارد به اندازه آنها باید مالیات دهد. به عبارتی، دستگاه کارت‌خوان شفافیت ایجاد می‌کند که درآمد چقدر است و چقدر باید مالیات بپردازند.
وی تاکید کرد: نصب کارت‌خوان در مطب پزشکان و همچنین اخذ 10 درصد دستمزد پزشکان به عنوان مالیات، باعث ایجاد عدالت خواهد شد.
گفتنی است، کمیسیون تلفیق مجلس در راستای مقابله با فرار مالیاتی و در قالب دو بند الحاقی به تبصره ۶ لایحه بودجه ۹۸، پزشکان را ملزم به استفاده از پایانه فروشگاهی (دستگاه پوز) و مراکز درمانی را ملزم به پرداخت ۱۰ درصد دستمزد پزشکان به حساب سازمان امور مالیاتی کشور بابت علی الحساب مالیات کرد.