کد خبر: ۱۵۳۱۷۷
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۲

برگزاری سرود «مدرسه انقلاب» در بیش از چهارهزار مدرسه(اخبار ادبی و هنری)

بخش ویژه سرود جشنواره مدرسه انقلاب با سرودهایی از آلبوم بزرگراه در چهارهزار مدرسه متوسطه دوم کشور برگزار می‌شود.



به گزارش خبرنگار کیهان، جشنواره مدرسه انقلاب که به همت انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در بخش‌های مختلف فرهنگی و هنری و به مناسبت 40 سالگی انقلاب اسلامی در 4هزار مدرسه متوسطه دوم کشور برگزار می‌شود، امسال و در بخش ویژه سرود براساس دو قطعه سرود آلبوم بزرگراه پذیرای اجرای گروه‌های سرود دانش‌آموزی خواهد بود.
بر این اساس در بخش ویژه سرود جشنواره مدرسه انقلاب، دو قطعه سرود «باغبون» و «هفتمین دقیقه» با مضامینی از دو شهید والامقام برونسی و تهرانی مقدم در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته ‌است تا دانش‌آموزان با بازخوانی یکی از این دو سرود در جشنواره شرکت کنند.
دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند تا پایان اسفند ماه و از طریق سامانه جشنواره به نشانی www.madreseenghelab.com آثار خود را ارسال کنند که پس از داوری سرودهای ارسال شده، به آثار برگزیده در اختتامیه جشنواره هدایایی تقدیم خواهد شد.
گفتنی است هفتمین دوره جشنواره مدرسه انقلاب با محوریت روایت دستاوردهای انقلاب اسلامی توسط دانش‌آموزان نسل سومی از 12 بهمن در بیش از چهارهزار مدرسه متوسطه سراسر کشور برگزار می‌شود.