توزیع آبمیوههای سرطانزا در قشم
مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم به مصرفکنندگان آبمیوههای غیراستاندارد و سرطانزا در این جزیره هشدار داد.
قشم - خبرنگار کیهان:
مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم به مصرفکنندگان آبمیوههای غیراستاندارد و سرطانزا در این جزیره هشدار داد.
«کاظم قربانی» گفت: جزیره قشم با توجه به نزدیک بودن به کشورهای حاشیه خلیجفارس آماج ورود آبمیوههای غیر استاندارد قرار گرفته است.
وی افزود: از آنجایی که اداره کل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم مجوز ورود کالاهای غیر استاندارد به جزیره را ممنوع کرده متاسفانه این کالاها از طریق مبانی غیر قانونی و به صورت انبوه وارد قشم میشود. قربانی اظهار داشت: از جمله این آبمیوهها، آبمیوه استار سرطانزاست و مسبب بروز بیماریهای پارکینسون، آلزایمر و مهمتر از همه پیری سلولها را به دنبال دارد، سرطانزایی آبمیوه استار با ترکیب مادهای به نام اسید اسکوربیک با ویتامین C ایجاد میشود. مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: بر روی برچسب آبمیوه استار در قسمت مواد متشکله یا اسم بنزوات سدیم را نوشته و یا با E211 نشان داده شده و طریقه شناسایی آن فقط در آزمایشگاههای کنترل کیفی امکانپذیر است. وی در پایان با اشاره به رنگ دانههای موجود در این نوع آبمیوهها گفت: بر روی برچسب کالا در قسمت مواد متشکله با اسم سان ست یلو و یا با E110 نشان داده شده است که متاسفانه این رنگهای مصنوعی باعث ایجاد حساسیت، کهیر، التهاب و پیش فعالی کودکان شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم به مصرفکنندگان آبمیوههای غیراستاندارد و سرطانزا در این جزیره هشدار داد.
«کاظم قربانی» گفت: جزیره قشم با توجه به نزدیک بودن به کشورهای حاشیه خلیجفارس آماج ورود آبمیوههای غیر استاندارد قرار گرفته است.
وی افزود: از آنجایی که اداره کل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم مجوز ورود کالاهای غیر استاندارد به جزیره را ممنوع کرده متاسفانه این کالاها از طریق مبانی غیر قانونی و به صورت انبوه وارد قشم میشود. قربانی اظهار داشت: از جمله این آبمیوهها، آبمیوه استار سرطانزاست و مسبب بروز بیماریهای پارکینسون، آلزایمر و مهمتر از همه پیری سلولها را به دنبال دارد، سرطانزایی آبمیوه استار با ترکیب مادهای به نام اسید اسکوربیک با ویتامین C ایجاد میشود. مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: بر روی برچسب آبمیوه استار در قسمت مواد متشکله یا اسم بنزوات سدیم را نوشته و یا با E211 نشان داده شده و طریقه شناسایی آن فقط در آزمایشگاههای کنترل کیفی امکانپذیر است. وی در پایان با اشاره به رنگ دانههای موجود در این نوع آبمیوهها گفت: بر روی برچسب کالا در قسمت مواد متشکله با اسم سان ست یلو و یا با E110 نشان داده شده است که متاسفانه این رنگهای مصنوعی باعث ایجاد حساسیت، کهیر، التهاب و پیش فعالی کودکان شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.