کد خبر: ۱۴۹۷
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹

مجروحیت 160 فیلیپینی در آتش بازی سال نو

مقامات دولتی فیلیپین اعلام کردند در مراسم آتش‌بازی سال جدید میلادی (2014) بیش از 160 نفر در این کشور مجروح شدند.
مقامات دولتی فیلیپین اعلام کردند در مراسم آتش‌بازی سال جدید میلادی (2014) بیش از 160 نفر در این کشور مجروح شدند.
به گفته «اریک تایاگ»، معاون وزیر بهداشت فیلیپین در میان مجروحان یک پسر 14 ساله، دست راست خود را از دست داده و یک مرد مسن نیز از ناحیه یک چشم نابینا شده است.
مردم فیلیپین طبق سنتی قدیمی، جشن سال نو را با ایجاد سرو صدا برگزار می‌کنند و باور دارند این سنت افکار و حوادث بد را از آنان دور می‌کند.
به گفته مقامات این کشور، مردم با جمع‌آوری وسایل آتش‌بازی در روزهای پیش از فرا رسیدن سال نو در مراسم از آن‌ها استفاده می‌کنند. همچنین برخی افراد با شلیک گلوله جشن سال نو را برگزار می‌کنند که خود با خطرات بیشتری همراه است.
آمار نشان می‌دهد میزان استفاده از وسایل آتش‌بازی در این کشور نسبت به سال 2012 میلادی هشت درصد افزایش داشته است.