kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۸۷۱۳
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۷
رئیس‌کل بیمه مرکزی:

ضریب نفوذ بیمه در ایران یک سوم کشورهای پیشرفته است

رئیس‌کل بیمه مرکزی اعلام کرد: شاخص ضریب نفوذ بیمه در ایران حدود 2/3 درصد بوده که این درصد در کشورهای پیشرفته بین 7 تا 10 درصد می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا سلیمانی امیری در بیست و پنجمین همایش سالیانه بیمه و توسعه اظهار داشت: اگر بخواهیم نگاهی به صنعت بیمه در سال گذشته بیاندازیم، حق بیمه تولیدی در سال 1396 به آن دست یافتیم حدود 34 هزار میلیارد تومان بود که نسبت به سال قبل از آن 21 درصد رشد داشته است.
وی رشد خسارت در سال گذشته نسبت به سال 95 را 16 درصد اعلام کرد و گفت: تعداد بیمه نامه‌های صادره در سال 96 نسبت به سال قبل از آن 12 درصد داشته است ولی سهم بخش غیربخش خصوصی به 68 درصد رسیده است.
رئیس‌کل بیمه مرکزی ادامه داد: حق بیمه سرانه در سال گذشته حدود 420 هزار تومان برای هر بیمه گذار بوده است و شاخص ضریب نفوذ در سال گذشته حدود 2/3 درصد بوده است که البته درصد خوبی برای کشور نیست زیرا این درصد در کشورهای پیشرفته بین هفت تا 10 درصد
 است.
به گفته سلیمانی، براساس آماری که رئیس‌جمهور اعلام کرد یک هزار و 200 میلیارد تومان کمک بلاعوض و چهار هزار میلیارد تومان دیگر هم در قالب وام به زلزله زدگان کرمانشاه پرداخت شده است.
وی با اشاره به تحریم‌های یکجانبه آمریکا بیان کرد: برای پوشش بحث اتکایی بیمه، به‌دنبال بهادارسازی اوراق ریسک در بازار ریسک هستیم تا بتوانیم ریسک‌های بزرگ از جمله درباره پتروشیمی‌ها را قبول کنیم.
رئیس‌کل بیمه مرکزی ادامه داد: با هماهنگی با ستاد تحریم در دولت، اگر شرکت‌های بیمه داخلی نتوانند پوشش‌های لازم را به ریسک‌های بزرگ بدهند، با استفاده از منابع صندوقی که در دولت وجود دارد، این ریسک‌ها پوشش داده
خواهند شد.
همچنین در این همایش فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد نیز اظهار داشت: از آنجایی که همواره ایران پس از انقلاب در مواقع مختلف با تحریم‌ها و فشارهای خارجی متعدد مواجه بوده باید به پوشش دغدغه‌ها و مخاطرات برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان توجه شود تا تولیدکنندگان در معرض نگرانی‌ها و مخاطرات نباشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وی افزود: یکی از مباحث مهم در بخش تولید و صنعت بهبود فضای کسب و کار است اما باید احساس امنیت و آرامش نیز در این حوزه وجود داشته باشد و وظیفه صنعت بیمه است که به این مقوله ورود کند.
دژپسند با اشاره به اینکه بالا بردن نرخ نوآوری در صنعت بیمه و اکتفا نکردن به کپی کاری نکته مهم دیگری است، گفت: یکی از مشکلات صنعت بنگاه داری ما عدم توجه واقعی به آینده است که به همین دلیل نیاز است تا بخش تحقیق و توسعه در هر واحدی حلقه واسط بین صاحبنظران و اندیشمندان در دانشگاه‌ها باشد.
به گفته وزیر اقتصاد، یکی از بهترین هدیه‌ها به دانشجویان، استفاده صنعت بیمه از ظرفیت این دانشجویان و قابلیت‌های آنها است و از آنجایی که برای الکترونیکی کردن بیمه باید به سمت فعالیت‌های واقعی تکنولوژی در صنعت بیمه و همچنین برای کاهش هزینه‌ها و دستیابی به اهداف باید از ظرفیت‌های دانشجویان استفاده شود.