کد خبر: ۱۴۸۷
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

سرقت مسلحانه از بانک تجارت مشهد

فرمانده انتظامی مشهد از سرقت مسلحانه دو جوان از بانک تجارت شعبه عبدالمطلب خبر داد و گفت: با وقوع سرقت متاسفانه سیستم‌های نظارتی بانک عمل نکرده و پس از فرار سارقان، آژیر به صدا درآمد.
فرمانده انتظامی مشهد از سرقت مسلحانه دو جوان از بانک تجارت شعبه عبدالمطلب خبر داد و گفت: با وقوع سرقت متاسفانه سیستم‌های نظارتی بانک عمل نکرده و پس از فرار سارقان، آژیر به صدا درآمد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، احد کریمی در تشریح این خبر اظهار کرد: ساعت 11 و 56 دقیقه شنبه دو جوان موتورسوار با ورود ناگهانی به بانک تجارت شعبه عبدالمطلب مشهد با تهدید سلاح، اقدام به سرقت وجوه نقد کرده و از محل گریختند.
وی افزود: با وقوع سرقت متاسفانه سیستم‌های نظارتی بانک عمل نکرده و پس از فرار سارقان آژیر به صدا درآمده است.
فرمانده انتظامی مشهد افزود: هماهنگی‌های لازم از طریق مرکز فرماندهی و کنترل پلیس مشهد به عمل آمد و ماموران کلانتری شفا و کارآگاهان پلیس آگاهی در کوتاه‌ترین زمان ممکن خود را به محل رساندند.
وی افزود: برابر اظهارات اولیه مسئولان بانک، این دو جوان قریب به 50 میلیون تومان وجه نقد را به سرقت برده‌اند و پلیس با توجه به بررسی‌های علمی صورت گرفته در محل وقوع سرقت به سرنخ‌هایی دست یافته که به زودی منجر به شناسایی و دستگیری عاملان سرقت خواهد شد.