کد خبر: ۱۴۷۵۲۶
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲

آموزش و پرورش استان سمنان کمبود معلم دارد

 مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: این نهاد برای ارائه خدمات باکیفیت‌تر به دانش‌آموزان استان با مشکل کمبود نیروی انسانی معلم مواجه است.
محمد دستورانی افزود: شاخص تخصیص نیروی انسانی برای آموزش و پرورش براساس جمعیت است که این رویکرد این نهاد را به دلیل وسعت 97 هزار کیلومتری و جمعیت 702 هزار نفری سمنان با کمبود نیروی انسانی مواجه کرده است. وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ با مشکل کمبود 200 نیروی انسانی در مدرسه‌های استان سمنان مواجه بودیم که با اضافه کردن نیروهای حق التدریسی و بازنشسته این مشکلات برای سال تحصیلی جاری برطرف شد.
دستورانی ادامه داد: در سال گذشته جذب 400 نیروی انسانی برای اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان انجام شد که از این تعداد 90 نفر نتوانستند حد نصاب جذب در این اداره کل را کسب کنند.
وی اضافه کرد: با تلاش نمایندگان سمنان در مجلس شورای اسلامی، سهمیه دانشگاه فرهنگی شرق استان افزایش یافته است.
وی ادامه داد: کمبود اعتبار یکی دیگر از چالش‌های اساسی در آموزش و پرورش سمنان است که باید با اتخاذ تدابیر راهبردی برای رفع این چالش اقدام کرد.  در استان سمنان 120 هزار دانش‌آموز و هشت هزار و 700 نفر معلم فعال هستند.
captcha