کد خبر: ۱۴۷۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶

اخبار کوتاه از فوتبال

آذری: کسی نمی‌تواند چیزی را به ما تحمیل کند
مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان گفت:‌ از ۲ ماه پیش می‌دانستم که تیم ما در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد.سعید آذری در مورد اظهارات امید نمازی مبنی براینکه علیرضا منصوریان به او تحمیل شد و آذری مجبور شد که من را برکنار کند، گفت: مگر کسی می‌تواند به ما چیزی را تحمیل کند. واقعیت این است که ما یک مجموعه هستیم و سهامدارانی داریم و با توجه به حساسیت فوتبال در سطح جامعه نتایج تیم فوتبال به شدت پیگیری می‌شود. گاهی اوقات نتایج قاتل مربیان هستند، گاهی اوقات هم می‌توان تا آخرین لحظه ایستاد و گاهی این اتفاق نمی‌افتد. ما توضیحاتمان را ارایه کردیم که از توضیح‌های ما قانع نشدند.مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در مورد اینکه گفته می‌شود علیرضا منصوریان از سوی یکی دو عضو ارشد هیئت مدیره حمایت می‌شده است، گفت: همه با منصوریان موافق بودند این یک تصمیم‌گیری جمعی بود. همانطور روزی که امید نمازی به ذوب‌آهن آمد یک تصمیم جمعی بود اکنون هم در مورد منصوریان همین اتفاق افتاده و اکثریت به منصوریان رأی دادند و او بهترین انتخاب بود.آذری در مورد اینکه چقدر به موفقیت منصوریان در ذوب‌آهن امیدوار است، گفت: موفقیت تابعی از شرایط مختلف است. اما قطعاً منصوریان تمام توانش را به کار می‌گیرد تا ذوب‌آهن به موفقیت برسد ما به توانمندی او ایمان داریم. مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در مورد اینکه گفته شد سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۱+۳ است اما اکنون شاهد آن هستیم که ذوب‌آهن در پلی‌آف لیگ قهرمانان حضور دارد و سهمیه ایران ۲+۲ شده است، گفت: من از دو ماه پیش می‌دانستم که ما در پلی‌آف حضور داریم و AFC برنامه‌ریزی‌هایش را در همان زمان مشخص کرده بود اما گفتم شاید اطلاعات مهدی تاج بیشتر از ما است و شاید ایشان امیدوار بود که شیخ سلیمان با حضورش در فینال قهرمانان آسیا ۱+۳ سهمیه را برای ایران تأیید کند که این اتفاق نیفتاد.
اعلام رسمی سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2019
دپارتمان امور بین‌الملل فدراسیون از اعلام سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2019 خبر داد.
کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا سهمیه باشگاه‌های مختلف را برای حضور در فصل ۲۰۱۹ این رقابت‌ها مشخص کرد که با اعلام دپارتمان امور بین‌الملل فدراسیون، فوتبال باشگاهی ایران صاحب دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه در مرحله پلی آف شد.برهمین اساس تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران به ترتیب به عنوان قهرمان لیگ برتر و جام حذفی بطور مستقیم به این مسابقات راه پیدا کردند. همچنین سایپا و ذوب آهن نیز به مرحله پلی آف راه یافتند.لازم به توضیح است، طبق اعلام AFC ذوب آهن اصفهان ابتدا ۱۲ فوریه (23 بهمن ماه) به مصاف تیم برنده دیدار الکویت کویت و الوحدت اردن می‌رود و سپس در صورت پیروزی ۱۹ فوریه (30 بهمن) مقابل الغرافه قطر حاضر می‌شود. همچنین تیم سایپا نیز ابتدا باید با پنجاب هند در تهران بازی کند و در صورت پیروزی میهمان الریان قطر خواهد بود.
بیرانوند، نخستین دروازه‌بان تاریخ که نامزد مرد سال آسیا شد
علیرضا بیرانوند با حضور در بین ۳ نامزد نهایی برترین بازیکن سال آسیا صاحب یک رکورد خاص در این زمینه شد. نام علیرضا بیرانوند دروازه‌بان پرسپولیس در بین سه نامزد نهایی برترین بازیکن سال آسیا دیده می‌شود. برای اولین بار در تاریخ آسیا نام یک دروازه‌بان بین سه نامزد نهایی برترین بازیکن سال دیده می‌شود.این جایزه از سال ۱۹۹۴ (تاریخ ایجاد جایزه مرد سال آسیا توسط AFC) به برترین بازیکن سال اهدا شده و تاکنون هیچ دروازه‌بانی در بین سه نامزد نهایی حضور نداشته است. از سال ۱۹۸۴ تا ۹۴ هم جایزه‌ای به عنوان بهترین بازیکن سال اهدا می‌شد که در آن سال‌ها هم هیچ دروازه‌بانی در جمع سه نامزد نهایی قرار نگرفت. عبدالکریم حسن بازیکن قطری تیم السد و یوتا سوزوکی مهاجم ژاپنی تیم کاشیما که ارزشمندترین بازیکن سال لیگ قهرمانان شد نیز در این جمع حضور دارند.
مدیریت ورزشگاه آزادی تغییر می‌کند؟
پس از گذشت 4 ماه از سرپرستی فرهاد نیکوخصال در ورزشگاه آزادی شنیده‌ها حاکی است که دوباره مدیریت این ورزشگاه دستخوش تغییرات خواهد شد و بزودی مدیریت جدید آزادی از سوی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی معرفی خواهد شد. حسن کریمی که در نخستین اقدام خود پس از حضور در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی اقدام به تغییر مدیر مجموعه ورزشی آزادی کرد و فرهاد نیکوخصال را که مدیریت مجموعه‌های سوارکاری کل کشور را نیز بر عهده داشت، در 23 تیر سال جاری سرپرست مجموعه ورزشی آزادی کرد، حال با گذشت 4 ماه از دوره سرپرستی وی در ورزشگاه آزادی، شنیده‌ها حاکی است که بنا به درخواست کریمی مدیر شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، فرهاد نیکوخصال روز گذشته آزادی را ترک کرده و قرار است او تنها مدیریت مجموعه‌های سوارکاری کل کشور را بر عهده داشته باشد. به نظر می‌رسد کریمی تمایل ندارد که نیکوخصال مدیریت ورزشگاه آزادی را بر عهده بگیرد و قرار است بزودی مدیریت جدید ورزشگاه آزادی را منصوب کند.
جلسه شفربا استقلالی‌ها
تمرین دیروز تیم فوتبال استقلال بعد از چند روز در زمین چمن ورزشگاه صنایع دفاع برگزار شد. آبی پوشان پیش از این به دلیل شرایط جوی در سالن یا چمن مصنوعی تمرین کردند. پیش از شروع تمرین بازیکنان در جلسه فنی شفر شرکت کردند.
* اللهیار صیادمنش، مهدی قائدی و رضا کریمی با تیم ملی امید در عمان حضور دارند، چشمی، غفوری و حسینی هم در اردوی تیم ملی بزرگسالان به سر می‌برند و به همین دلیل در تمرین امروز شرکت نکردند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان بدن‌های خود را گرم کرده و سپس در گروه‌های 4 و 5 نفره آقا وسط بازی کردند. در بخش بعد هم فوتبال در نیمی از زمین برگزار شد.
* داریوش شجاعیان و مرتضی آقاخان مثل روزهای اخیر به تمرینات اختصاصی پرداختند.شجاعیان در بخشی از تمرینات گروهی امروز آبی پوشان هم حضور داشت.
تیم فوتبال استقلال روز 4 آذر در ورزشگاه تختی اهواز میهمان استقلال خوزستان خواهد بود.