کد خبر: ۱۴۶۹۳۰
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۶
برای نخستین بار

کیش روز خود را جشن گرفت

کیش- خبرنگار کیهان:
 40 ویژه‌برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی در نکوداشت 20 آبان «روز کیش»، در بخش‌های مختلف این جزیره مرجانی با حضور ساکنان و گردشگران اجرا شد و این جزیره زیبا برای اولین بار روز خود را جشن گرفت.
مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پیاده‌روی عمومی در سواحل کیش و در مسیر اسکله تفریحی، افتتاح نمایشگاه کتاب، شهرآرایی، آذین‌بندی میدان‌ها، تردد تاکسی‌ها با پرچم و نشان ویژه روز کیش و فعالیت تلویزیون‌های شهری از دیگر ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت روز کیش بود.
مسعود رهبری همچنین ادای احترام به مقام والای شهدای گمنام و نواختن زنگ کیش، افتتاح خانه مطبوعات، بهره‌برداری از ساختمان شورای شهر و مدرسه دخترانه هاجر، اجتماع دانش‌آموزان در اسکله تفریحی، آغاز مسابقات سراسری شنای آب‌های آزاد، افتتاح کشتی تفریحی امپراطور، آغاز جشنواره تئاتر کوتاه کافه ساحلی، برگزاری جشنواره غذا و صنایع دستی، آیین ویژه در خانه بومیان، گشایش فاز سوم شهر زیرزمینی، پخش فیلم قصه‌های کیش و اجرای برنامه‌های استیج موسیقی ساحلی توسط گروه‌های هنری را از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی هنری و ورزشی در روز کیش اعلام کرد.
او، برگزاری نخستین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه کافه‌ای و ساحلی را از جمله برنامه‌هایی برشمرد که همزمان با روز کیش از 19 تا 21 آبان‌ماه با حضور گروه‌های تئاتر از سراسر کشور درکافه ساحلی کیش برگزار شد.
تسهیلات و خدمات ویژه در روز کیش
مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش افرود: تخفیف 50 درصدی هتل‌ها و کلوپ‌های تفریحات دریایی، ارائه رایگان سیم‌کارت، اینترنت و خدمات حمل‌ونقل شهری، استقبال و پذیرایی ویژه از مسافران و گردشگران در فرودگاه و معاینات در مراکز درمانی از جمله تسهیلاتی بود که در روز 20 آبان روز کیش به همگان ارائه شد.
خانه مطبوعات کیش افتتاح شد
همزمان با 20 آبان روز کیش، خانه مطبوعات جزیره کیش در مراسمی با حضور دست‌اندرکاران امور اطلاع‌رسانی و معاون فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد کیش افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.
در این مراسم که امامان جمعه شیعه و اهل سنت و جمعی از مسئولان حضور داشتند، معاون فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش گفت: عضوگیری خانه مطبوعات کیش از مدت‌ها پیش آغاز شده و برای تشکیل هیئت موسسان این خانه، اقدام شده است.
سعید پورعلی ضمن اعلام حمایت از تشکیل و فعالیت این نهاد مطبوعاتی هم افزایی، ارتقای سطح کمی و کیفی اطلاع‌رسانی، پیگیری امور صنفی، پژوهشی، آموزشی و سایر امور مربوط به خبرنگاران را از وظایف و اهداف خانه مطبوعات کیش عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که همه امور اهالی رسانه از طریق این خانه پیگیری و عملیاتی شود و در آینده نزدیک شاهد رشد کمی و کیفی رسانه‌ها در این جزیره باشیم.
روز 20 آبان به پیشنهاد منطقه آزاد کیش و تصویب شورای شهر به ‌عنوان روز کیش نام‌گذاری شده به‌ این مناسبت برنامه‌های متنوع و متعددی برای این روز به اجرا در آمد.

captcha