کد خبر: ۱۴۶۱۲۳
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۱

مسمومیت100 نفر در شهر «کیان» شهرکرد

رئیس ‌مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: 100 نفر از اهالی شهر «کیان» شهرستان شهرکرد روز پنجشنبه به‌دلیل مسمومیت غذایی، راهی درمانگاه شده و به‌صورت سرپایی درمان و مرخص شدند.




سید راشد جزایری در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: هنوز علت این مسمومیت بطور قطعی مشخص نیست، اما بنابر اظهارات بیماران، مسمومیت ناشی از خوردن یک غذای
مشترک است.
وی ادامه داد: از غذای مشکوک مصرفی نمونه برداری شده و برای بررسی به تهران و سایر آزمایشگاه‌های مرجع فرستاده شده که به محض مشخص شدن، اطلاع‌رسانی می‌شود.
جزایری با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به مسمومیت به مرحله بستری نرسیدند و به‌صورت سرپایی درمان شدند، تصریح کرد: علائم این بیماری اسهال و استفراغ بوده که با تجویز دارو و آموزش مراقبت‌های لازم به مبتلایان، این بیماری درمان و وضعیت در حالت عادی است.