بنیاد مستضعفان 4700 میلیارد تومان مالیات ظرف 11 سال پرداخت کرده است
بنیاد مستضعفان طی سالهای ۸۴ تا ۱۳۹۵بالغ بر4700 میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بنیاد مستضعفان طی سالهای ۸۴ تا سال ۱۳۹۵ بالغ بر 4700 میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.
بر اساس این گزارش، در سال ۸۴ به میزان ۴۳ میلیارد تومان، در سال ۸۵، ۴۵ میلیارد تومان، در سال ۸۶، ۵۵ میلیارد تومان، در سال ۸۷، ۹۸ میلیارد تومان، در سال ۸۸، ۲۱۶ میلیارد تومان، در سال ۸۹، ۳۰۱ میلیارد تومان، در سال ۹۰، ۴۷۷ میلیارد تومان، در سال ۹۱، ۵۶۹ میلیارد تومان، در سال ۹۲، ۷۷۵ میلیارد تومان، در سال ۹۳، ۷۹۹ میلیارد تومان، در سال ۹۴، ۶۴۶ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۵، ۷۵۱ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.
همچنین بنیاد مستضعفان در سال ۹۶ از ۳۳۱ خانواده پر نوزاد حمایت مالی کرده است. همچنین به ۳۲۱ خانوار جهت تامین مسکن محرومان حمایتهای لازم از جمله خرید، تعمیر تکمیل و رهن مسکن را انجام داده است. گفتنی است بنیاد مستضعفان ۷۴۸ مورد تسهیلات اشتغالزائی یارانه دار به روستاها نیز پرداخت و 1784 واحد مسکونی به خانوارهای پر معلول واگذار کرده و ۷۹ هزار تن سیمان برای بازسازی مناطق آسیب دیده روستایی بر اثر سیل و زلزله تحویل داده است.