کد خبر: ۱۴۵۷۱۰
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۰

بیش از 2 تن مواد غذایی و بهداشتی فاسد در نجف‌آباد معدوم شد

دو هزار و 300 کیلوگرم موادغذایی و آرایشی‌، بهداشتی فاسد از واحدهای صنفی و تجاری شهرستان نجف‌آباد گرد‌آوری و معدوم شد.

مسئول گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف‌آباد به ایرنا گفت: کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان در بازرسی‌های انجام گرفته در دوماه اخیر موفق به کشف و ضبط این مقدار مواد غذایی و بهداشتی از سطح واحدهای تجاری شدند.
محمد فاضل افزود‌: این مواد شامل انواع سوسیس‌، کالباس‌، چیپس، پفک‌، انواع نوشیدنی‌ها‌، نمک‌های غیرمجاز، کیک کلوچه و شیرینی غیربهداشتی و لوازم آرایشی و بهداشتی است که پس از کشف و طی مراحل قانونی هفته گذشته در محل دفن زباله نجف‌آباد نابود شد.
وی گفت‌: همچنین صاحبان واحدهای تجاری که این مواد از محل کسب آنان کشف شده بود‌، پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
فاضل افزود‌: همچنین در این مدت یک نانوائی متخلف به‌خاطر تخلف و رعایت نکردن دستورات بهداشتی پس از اخطار قانونی پلمب شد.
پنج هزار و 92 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و واحد صنفی زیر نظر مرکز بهداشت شهرستان نجف‌آباد فعالیت می‌کنند.