درگیری خونین در کرانه باختری و غزه /صهیونیستها دو فلسطینی را شهید و 18 نفر را زخمی کردند
وقوع درگیری بین نظامیان صهیونیست و جوانان فلسطینی در کرانه باختری و غزه این بار جان دو فلسطینی را گرفت و 18 نفر را هم زخمی کرد. حال برخی مجروحین وخیم گزارش شده است.
سرویس خارجی:
منابع فلسطینی روز گذشته اعلام کردند «محمد محمود بشارات» جوان 23 ساله فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده است. وی سه شنبه شب در جریان درگیری با نظامیان صهیونیست در منطقه طوباس در شمال کرانه باختری زخمی شده بود و در نهایت بر اثر شدت جراحات صبح روز گذشته به شهادت رسید. در این درگیریها 11 نفر دیگر زخمی شدند. شاهدان عینی اظهار داشتند که نظامیان صهیونیست به سمت فلسطینیها به صورت مستقیم تیراندازی میکردند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین از شهادت یک جوان فلسطینی دیگر بر اثر جراحتهای وارده در درگیریهای عصر روز سه شنبه در شرق «دیر البلح» واقع در مرکز غزه خبر دادهاند.
به گزارش خبرگزاری قدس، وزارت بهداشت فلسطین با صدور بیانیهای کوتاه در این باره خاطر نشان کرده که «منتصر باز» (17 ساله) پس از گذشت چند ساعت از مجروح شدنش در درگیریهای شرق «دیر البلح» جان خود را از دست داد. این در حالی است که در جریان درگیریهای مذکور 7 فلسطینی نیز زخمی شدهاند. بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین حال برخی از مجروحان وخیم است.