دستگیری باند تخلیه حسابهای بانکی از طریق هک تلفن همراه
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری باند هکرهای حساب بانکی خبرداد.
به گزارش میزان، چندی پیش گزارشی از فعالیتهای مشکوک دو پسرجوان در پای یکی از عابربانکهای خیابان ملاصدرای تهران به سامانه ۱۱۰ مرکز فوریتهای پلیس گزارش شد.
با دریافت این خبر بلافاصله گشت کلانتری ۱۴۵ ونک در محل حاضر و دو پسرجوان را در حالی که دوربین دستگاه عابربانک را پوشانده و مشغول نقد کردن چندین کارت هدیه بودند دستگیر کردند.
پس از دستگیری دو پسرجوان مأموران پلیس متوجه مرد جوانی شدند که ۱۰۰ متر آن طرفتر سوار خودروی پژو پرشیای سفید رنگی مشغول زاغ زنی آنها بود. از آنجایی که ماجرا مشکوک به نظر میرسید راننده جوان خودروی پرشیا نیز با سرعت عمل مأموران پلیس محاصره و دستگیر شد.
در بازرسی از دو پسرجوان و راننده خودروی پرشیا تعداد ۳۵ کارت هدیه، 8 کارت عابربانک، یک دستگاه پول شمار و یک دستگاه لپ تاپ کشف وضبط شد.
با انتقال سه پسرجوان به کلانتری وقتی مأموران آنها را تحت بازجویی قرار دادند پرده از راز سرقتهای یک باند تبهکاری برداشته شد. در اعترافات سه پسرجوان مشخص شد سردسته باند به نام امیر، 27 ساله از هکرهای حرفهای است که با شناسایی افرادی که وضعیت مالی مناسبی دارند، با شگرد و شیوهای خاص و حرفهای ابتدا اقدام به هک گوشی تلفن همراه آنها کرده و سپس با دسترسی به برنامههای بانکی نصب شده و اطلاعات شخصی این افراد در داخل گوشی حساب بانکی آنها را خالی و به کارتهای دیگر منتقل کرده است.درادامه تحقیقات پلیس مشخص شد سردسته باند برای اینکه نقشههای خود را عملی کند چندی پیش با دو پسر جوان در یکی از پارکهای حاشیهای تهران آشنا شده و از آنها درخواست کرده با شناسایی افراد معتاد اقدام به خرید کارتهای بانکی آنها به قیمت ۵۰۰ هزار تومان کنند و یا اینکه افراد معتاد را به بانک برده و پس از افتتاح حساب کارتهایشان را با همان قیمت ۵۰۰ هزار تومان از آنها بگیرند.
رئیسپلیس پیشگیری تهران بزرگ با اعلام این خبرگفت: اعضای این باند علاوهبر استفاده از کارتهای بانکی افراد معتاد، با خرید کارتهای هدیه بانکی 500 هزار تومانی و همچنین کارتهای سرقتی نیز اقدام به جابه جایی پول از حساب مالباخته میکردند که درحال حاضر این افراد به ۳۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری از این طریق اعتراف کردهاند.
سرهنگ کیوان ظهیری با اشاره به اینکه این پرونده برای بررسیهای بیشتر به پلیس آگاهی تهران ارسال شده است، افزود: به شهروندان توصیه میکنیم در صورت گم کردن کارتهای بانکی خود بلافاصله اقدام به سوزاندن و یا تغییر رمز اول و دوم آن کنند.
وی ادامه داد: به هیچ عنوان شماره رمز اول و یا دوم کارت خود را پشت عابربانک درج نکرده و ننویسند تا توسط سارقان و کلاهبرداران مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.