کد خبر: ۱۳۹۰
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

پيشنهاد مصالحه نخست‌وزير تايلند براي پايان تظاهرات مخالفان

نخست‌وزير تايلند با هدف ايجاد مصالحه با مخالفان و آرام کردن اوضاع کشور، طرح تشکيل شوراي اصلاحات ملي را پيشنهاد داد.
نخست‌وزير تايلند با هدف ايجاد مصالحه با مخالفان و آرام کردن اوضاع کشور، طرح تشکيل شوراي اصلاحات ملي را پيشنهاد داد.
به گزارش خبرگزاري تسنيم، خانم «يينگلوک‌شيناواترا» نخست‌وزير تايلند ديروز اعلام کرد آماده تشکيل يک شوراي اصلاحات ملي به منظور پايان دادن به تنش‌هاي جاري در کشور است.
خانم شيناواترا با اين پيشنهاد خود، به مخالفان نشان داد خواستار سازش و آشتي ملي است. مخالفان پيش از اين اعلام کرده بودند که دولت بايد سرنگون شود. به ادعاي مخالفان، دولت و روند سياسي فعلي تحت نفوذ «تاکسين‌شيناواترا» برادر نخست‌وزير  قرار دارد که اکنون در تبعيد به سر مي‌برد.هرچند ايده شوراي اصلاحات تا حدودي خواسته مخالفان را برآورده مي‌کند، ولي آنها احتمالا اين پيشنهاد را نيز رد خواهند کرد.خانم شيناواترا در ارتباط با شوراي فوق توضيح داد، اين شورا غيردولتي خواهد بود و اعضاي آن توسط يک کميسيون مستقل تعيين مي‌شوند.
پيش از اين نخست‌وزير با انحلال پارلمان، اعلام کرد که تا زمان برگزاري انتخابات زودهنگام (13بهمن) او به عنوان نخست‌وزير موقت انجام وظيفه مي‌کند. مخالفان دولت شرکت در انتخابات را تحريم کرده‌اند.