کد خبر: ۱۳۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳
در سمينار بين‌المللي فيزيوتراپي مطرح شد

غربي‌ها با سلاح‌هايشان معلول مي‌کنند، بعد دارو و تجهيزات پزشکي مي‌فروشند

مسئول برگزاري چهاردهمين سمينار ملي و اولين سمينار بين‌المللي فيزيوتراپي در مراسم افتتاحيه اين سمينار گفت: شرکت‌هاي غربي يکبار از فروش سلاح‌هاي شيميايي سود مي‌برند و بار ديگر از فروش دارو و خدمات درماني به مصدومان شيميايي بهره مي‌برند.
مسئول برگزاري چهاردهمين سمينار ملي و اولين سمينار بين‌المللي فيزيوتراپي در مراسم افتتاحيه اين سمينار گفت: شرکت‌هاي غربي يکبار از فروش سلاح‌هاي شيميايي سود مي‌برند و بار ديگر از فروش دارو و خدمات درماني به مصدومان شيميايي بهره مي‌برند.
نورالدين کريمي افزود: از آنجا که خدمات توانبخشي در ابعاد و لايه‌هاي اجتماعي و فرهنگي و با آثار ذهني - رواني و عاطفي تحقق مي‌يابد ابزاري بسيار قدرتمند براي آرمان انساني محسوب مي‌شود.
وي به نقش شرکت‌هاي غربي که يک بار است از فروش سلاح‌هاي شيميايي سود مي‌برند و بار ديگر از فروش دارو و خدمات درماني به مصدومان شيميايي بهره مي‌برند اشاره کرد و گفت: بايد تخريب، عقب‌ماندگي و تعميق نياز به غرب را به سودشان افزود چرا نبايد بي‌ثباتي و جنگ در منطقه دامن زده نشود.
مسئول برگزاري چهاردهمين سمينار ملي و اولين سمينار بين‌المللي فيزيوتراپي تصريح کرد: مسئوليت دانشمندان مومن و آگاه منطقه حرکتي فوري براي رفع نيازهاي توانبخشي اين مردمان است.
کريمي افزود: ديگر نبايد پاي قطع شده برادر مسلماني در عراق و افغانستان که با مين‌هاي توليد و کاشت برق مجروح است عامل وابستگي آنها و سودجويان باشد.
انوشيروان محسني، مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايرانيان نيز در ادامه همايش گفت: سال گذشته 50 هزار ميليارد بار مالي نظام سلامت بود که بيش از 65 درصد اين هزينه‌ها را مردم تقبل مي‌کردند و دولت 35 درصد آن را پرداخت مي‌کند.
وي به تغيير نام سازمان بيمه خدمات درماني به سازمان بيمه سلامت اشاره داشت و تصريح کرد: ما از درمان‌نگري به سلامت نگري رفته‌ايم و مي‌خواهيم در پيشگيري و بازتواني و جلوگيري از هزينه‌هايي که به نظام سلامت تحميل مي‌شود، مداخله کنيم.
محسني تاکيد کرد: تا عادلانه‌ترين مشارکت مالي در نظام سلامت اين است که ما از جيب مردم بيشتر داريم که خوشبختانه با رويکرد دولت جديد بيشترين رشد اعتبارات مالي به بيمه سلامت تعلق گرفته و 65 درصد اعتبارات به سلامت تعلق گرفته است.
وي ادامه داد: ما بايد تعيين کنيم که خدمات را چه کساني مي‌خواهند دريافت  کنند، سالمندان، روستاييان، کودکان و قشر آسيب‌پذير و تعيين کنيم که مکانيزم پرداخت چگونه باشد و فرهنگ استفاده از فيزيوتراپي را نهادينه کنيم.