از سوی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق رخ داد
تحریف بیانات رهبری درباره نحوه برخورد با قاچاق کالا
در شرایطی که رهبر معظم انقلاب صراحتا اعلام کرده بودند که اجناس قاچاق در مرزها آتش زده شود، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق با تحریف کامل بیانات ایشان اعلام کرد منظور ایشان کالاهایی که امنیت و سلامت اقتصاد جامعه را به خطر میاندازد بوده است!!
علی مویدی خرمآبادی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چرا اجناس قاچاق کشف شده امحا نمیشود، اظهار داشت: این گونه نیست که هر نوع کالا که تحت عنوان قاچاق در دست دولت قرار میگیرد، همه آن از بین برود، حتی [اگر] ناظر بر فرمایشات مقام معظم رهبری هم که باشد آن هم با این کیفیت نیست و به نحو دیگری است که کالاهای قاچاق کشف شده دستهبندی و طبقهبندی شود و آن بخشی که امنیت و سلامت اقتصاد و جامعه را به خطر میاندازد، آنها را باید امحا کرد.
وی در پاسخ به این سوال که با این توضیحات آیا به زودی شاهد صادرات پورشهها وارداتی قاچاق به کشور مبدا خواهیم بود، اظهار داشت: مشروط بر اینکه اسناد مربوطه را تهیه کنیم که این اسناد (اسناد مثبته) در کشورهای هدف و خریدار مورد قبول واقع شود، انشاءا... صادرات این پورشهها میتواند جزء کالاهای صادراتی آینده ما باشد.
سخنان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق که کاملا در حال تحریف بیانات رهبری است، نشان میدهد این مقام مسئول برای اجرایی نکردن دستور رهبری به هر توجیه و تحریفی متوسل شده است! طبق گفته مویدی، رهبری اعتقاد دارد که کالاهایی را باید آتش زد که برای امنیت و اقتصاد جامعه خطرناک باشد؛ حال دو نکته پیش میآید:
اولا مگر در بین کالاهای قاچاق، کالایی هست که برای امنیت و سلامت اقتصادی کشور مفید باشد؟ ثانیا رهبری کی چنین حرفی را زدهاند؛ در حالی که در مرداد ماه 95 گفتهاند: «[در موضوع] قاچاق، بنده به مسئولین گفتهام که آقاجان! وقتی شما آن باند قاچاقچی را پیدا میکنید و آن جنس کلان قاچاق را که چند هزار تُن وزن آن است، وارد کشور میکنید، این جنس را جلوی چشم همه آتش بزنید؛ ضربه بزنید به قاچاقچی، به جنس دارای مشابه داخلی.» رئیس ستاد مبارزه با قاچاق چگونه از این جملات، گفتههایی را که به نظرات رهبری نسبت داده را برداشت کرده است؟
به گزارش خبرگزاری فارس، وی همچنین در مورد وضعیت پرونده ورود غیرقانونی خودروهای در زمان بسته بودن سایت ثبت سفارش گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به صورت لحظهای و آنی در حال پیگیری واردات غیر قانونی خودروها است و دستگاههای مختلف در حوزه قضایی، امنیتی، اقتصادی و تجاری ما در تشکیل این پرونده و تکمیل آن نقش دارند و هر کدام به طریقی سعی میکند، تا این پرونده به نتیجه برسد. گفتنی است، در شرایطی مسئولان درباره هک شدن یا نشدن سامانه ثبت سفارش خودرو و واردات غیرقانونی حدود شش هزار خودروی خارجی مناقشه میکنند که اگر دستور فرمان آتش زدن خودروهای قاچاق اجرا میشد، شاهد بروز این تخلفات نبودیم.