kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۷۴۷۲
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۹
مدیرعامل شرکت مپنا وعده داد

افزایش 160 مگاواتی تولید برق در مردادماه

مدیرعامل شرکت مپنا از افزایش ۱۶۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور تا ۱۰ روز آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی در حاشیه بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی پرند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خبر خوش برای مردم این است که با همت متخصصان داخلی توانستیم واحدهای بخار نیروگاه پرند را یک به یک آماده بهره‌برداری کنیم. واحد اول بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی پرند در آبان ماه سال گذشته به مدار وارد شد و توانستیم اکنون واحد دوم را به ظرفیت 160 مگاوات آماده بهره‌برداری کنیم.
وی از آغاز مراحل پایانی آماده‌سازی واحد دوم برای سنکرون به شبکه خبر داد و گفت: واحد دوم بخش بخار این نیروگاه تا 10 روز آینده به شبکه سراسری برق سنکرون می‌شود. افزایش 160 مگاواتی ظرفیت تولید می‌تواند نقش موثری در پایداری شبکه و کاهش خاموشی‌ها داشته باشد.
بر اساس این گزارش، با بهره‌برداری از واحد دوم بخش بخار نیروگاه پرند، ظرفیت تولید برق این نیروگاه به 1280 مگاوات می‌رسد. برنامه‌ریزی شده تا سومین واحد بخار این نیروگاه سیکل ترکیبی تا پایان امسال وارد مدار شده و ظرفیت تولید برق آن به 1440 مگاوات می‌رسد.
در حالی‌که بیشتر مردم و مسئولان در پی صرفه‌جویی مصرف برق هستند، در کلانشهرهایی چون تهران، برخی ساختمان‌های تجاری فعال و واحدهای مسکونی خالی بدون توجه به شرایط کمبود برق، در ساعات پیک مصرف شبانه اقدام به روشن کردن لامپ‌های خود می‌کنند.
در روزهای اخیر پیک شبانه مصرف برق به صورت محسوسی رشد داشته و در برخی مواقع، مصرف برق در ساعات 20 تا 23 به پیک روزانه مصرف برق نزدیک می‌شود. ثبت رکوردهای مصرف نزدیک به 53 هزار مگاوات در شب، نشان می‌دهد که نیاز داریم برای گسترش نیافتن خاموشی‌های روزانه به ساعات اولیه شب، صرفه‌جویی در مصرف و جلوگیری از مصارف غیرضروری را در دستور کار قرار دهیم.
در این شرایط در کلانشهرهایی چون تهران، برخی ساختمان‌های تجاری بدون توجه به شرایط کمبود برق، در ساعات اولیه شب اقدام به روشن کردن لامپ‌های نمای خود می‌کنند. ساعاتی که به عنوان پیک شبانه مصرف برق (20 تا 23) شناخته می‌شود.
گفتنی است، به ساختمان‌های تجاری باید واحدهای خالی از سکنه را هم اضافه کنیم که محتکران مسکن برای فرار از مالیات خانه‌های خالی، چراغ‌های آنها را تا صبح روشن نگه می‌دارند اما دولت با صاحبان این واحدها برخورد نمی‌کند. لامپ‌های برخی واحدهای خالی 24ساعته روشن است.