مراسم اربعين حسيني بزرگترين تجمع مسالمتآميز تاريخ است
مراسم اربعين حسيني در ماه جاري در فهرست بزرگترين تجمعات مسالمتآميز تاريخي مردم در يك مكان و براي يك واقعه به شمار ميرود.
مراسم اربعين حسيني در ماه جاري در فهرست بزرگترين تجمعات مسالمتآميز تاريخي مردم در يك مكان و براي يك واقعه به شمار ميرود.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني حج، دانشنامه اينترنتي ويكي پديا، مراسم زيارت اربعين حسيني در كربلاي معلي را بزرگترين تجمع مسالمتآميز تاريخي مردم در يك مكان و براي يك واقعه قلمداد كرده است.
در اين دانشنامه اينترنتي آمده است: فقط تجمعاتي را كه بيش از يك ميليون نفر در آن شركت كنند، ثبت ميكند و بر اين اساس، مراسم اربعين امام حسين(ع) در كربلاي معلي، در رديف بيش از 10 ميليون نفر، چهار بار در صدر اين دايره المعارف بوده است كه در دسامبر سال جاري ميلادي با رسيدن به 20 ميليون نفر در يك مراسم به اوج خود رسيده است.
در سال 2012، تعداد زائران شركت كننده در مراسم اربعين حسيني در كربلاي معلي به 15 تا 18 ميليون نفر و در سال 2011 به حدود 15 ميليون نفر رسيده بود.
در مراسم اربعين سال 2010، تعداد زائران اربعين حسيني به 10 تا 14 ميليون نفر رسيد و در سال 2009 ميلادي نيز بين 10 تا 14 ميليون نفر بود.
از سوي ديگر مسئولان عراقي، تعداد مواكب و هياتهاي حسيني شركت كننده در مراسم اربعين امسال را 23 هزار و 500 موكب اعلام كرده اند.
همچنين 85 موسسه رسانهاي و 470 خبرنگار از 14 كشور مراسم اربعين حسيني امسال را پوشش دادند.