ورود نمايندگان مجلس، بازنشستگان و شوراي شهر به کميته ملي المپيک هم ممنوع شد
سازمان بازرسي کل کشور حضور اعضاي شوراي شهر، نمايندگان مجلس و بازنشستگان در انتخابات کميته ملي المپيک را ممنوع کرد.
سازمان بازرسي کل کشور حضور اعضاي شوراي شهر، نمايندگان مجلس و بازنشستگان در انتخابات کميته ملي المپيک را ممنوع کرد.
سازمان بازرسي کل کشور در نامهاي به کميته ملي المپيک اعلام کرد که نمايندگان مجلس، اعضاي شوراي شهر و همچنين بازنشستگان کشوري (فاقد مجوز هيئت وزيران و مستثني شدگان قانوني) حق حضور در انتخابات اين کميته را ندارند.با توجه به اينکه مطابق عرف بينالملل، قوانين داخلي و جاري هر کشور به قوانين بينالمللي ارجحيت دارد، در زماني که تداخلي بين آن دو رخ ندهد، قوانين بينالمللي قابل اجرا خواهد بود. در غير اين صورت بايد قوانين داخلي و جاري کشور به صورت کامل پياده شود.آيين نامه و اساسنامه فدراسيونهاي جهاني و حتي منشور کميته ملي المپيک هر موردي که تاکيد بر اجرايي قوانين داخلي باشد را دخالت دولتي به حساب نميآورد.
با توجه به اينکه کميته ملي المپيک يک نهاد عمومي غير دولتي است تذکر سازمان بازرسي کل کشور به منزله دخالت دولت محسوب نميشود و اين کميته بايد مطابق قوانين جاري کشور عمل کند و اين موضوع خلاف منشور المپيک نيست.
مذاکره عليآبادي با گودرزي
رئيس کميته ملي المپيک درباره نامه سازمان بازرسي کل کشور اظهار داشت: صبح امروز نامهاي از سازمان بازرسي کل کشور مبني بر ممنوعيت حضور نمايندگان مجلس، بازنشستگان و اعضاي شوراي شهر در انتخابات کميته ملي المپيک به دستمان رسيد.
محمد عليآبادي ادامه داد: در گذشته هم اين مباحث مطرح شده بود که اين افراد نميتوانند در هيئت رئيسه فدراسيونها و يا رياست فدراسيون حضور داشته باشند که اين مورد شامل اعضاي شوراي شهر، نمايندگان مجلس و بازنشستگان کشور ميشد.
اين موضوع اين بار شامل حال کميته ملي المپيک شد.رئيس کميته ملي المپيک عنوان کرد: اين موضوع شامل مقامات کشوري و افرادي که داراي مجوز از هيئت وزيران و همچنين ايثارگر هستند نميشود، بنده جزء مقامات کشور هستم و همچنين علاوه بر ايثارگر بودن، جانباز هم هستم و ميتوانم در انتخابات کميته ملي المپيک شرکت کنم.عليآبادي در پاسخ به اين پرسش مبني بر اينکه آيا با وجود اين نامه امکان به تعويق افتادن انتخابات کميته ملي المپيک وجود دارد، يادآور شد: به صورت جدي قصد داريم انتخابات را در زمان مقرر خود يعني 30 دي برگزار کرده و آن را به گروهي که راي ميآورد تحويل دهيم.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا براي حضور در انتخابات با وزير ورزش صحبت کردهايد، به تسنيم گفت: فردا يا پسفردا با آقاي گودرزي براي حضور در انتخابات کميته ملي المپيک صحبت خواهم کرد.