kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۳۶۳۲
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۲
با وجود عملکرد ضعیف وزارت راه مطرح شد

درخواست انجمن صنفی‌کامیون‌داران برای پایان اعتراضات

با وجود عملکرد ضعیف وزارت راه و شهرسازی در حل مشکل کامیون‌داران طی پنج سال اخیر کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای سراسر کشور در اطلاعیه‌ای خواستار پایان اعتراضات و تجمعات رانندگان در کشور شد.




در اطلاعیه این کانون با ‌اشاره به تشکیل جلسه‌ای برای رفع مشکلات موجود در بخش حمل‌ونقل بار و مسافر برون‌شهری آمده است: در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:
افزایش قیمت کرایه حمل تا 20 درصد در بخش بار اعمال شود.
ظرف مدت 10 روز نمایندگان صنوف درخصوص روش محاسبه نرخ بر اساس تن‌کیلومتر نظرات کارشناسی و پیشنهادات خود را به سازمان جهت بررسی ارائه نمایند.
کارگروه با حضور نماینده‌ای از حوزه معاونت حمل‌‌ونقل وزارت راه و شهرسازی، نماینده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، نمایندگان کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان باری، نمایندگان کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان مسافری و نمایندگان کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران کشور و در صورت لزوم انجمن‌های تخصصی به صورت منظم تشکیل و به بررسی موضوعات و مشکلات بخش حمل‌ونقل پرداخته و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردد.
در رابطه با بحث سالم‌سازی و برخورد با تخلفات دریافت کمیسیون‌های اضافی توسط شرکت‌های حمل‌ونقل و درخصوص عدم توزیع عادلانه بار و تضعیف سالن‌های اعلام بار، سهمیه سوخت، حذف اولویت بومی‌گرایی، عدم پرداخت کرایه حمل توسط گیرندگان کالا و قوانین مربوط به کمیسیون ماده 11 و 12 و سایر موارد مقرر گردید کارگروه ویژه‌ای جهت پیگیری و اصلاح تشکیل گردد.
در بخش پایانی این اطلاعیه خطاب به کامیون‌داران آمده است: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در رابطه به مطالبات رانندگان و قول مساعد درخصوص تامین امنیت جاده‌ها و به منظور جلوگیری از سواستفاده معاندین نظام جمهوری اسلامی ایران و رفع نگرانی ملت عزیز مبنی بر تامین مایحتاج عمومی، خواهشمند است طبق روال قبل نسبت به بارگیری و رساندن محصولات به صاحبان کالا اقدام فرمایید. بدیهی است نمایندگان صنوف تا تحقق کامل مطالبات شما عزیزان پیگیر موضوع می‌باشند.
گفتنی است، هفته پیش جمعی از کامیون‌داران در استان اصفهان و برخی نقاط کشور در تجمعاتی خواهان رسیدگی به مشکلات صنفی خود شدند و پایین بودن نرخ کرایه، نبود بار، نرخ بالای بیمه، گرانی قطعات یدکی و نبود عدالت در توزیع بار در بنادر و مجتمع‌های بزرگ تولیدی را از مهم‌ترین مشکلات صنفی خود اعلام کرده بودند.
یکی از رانندگان در این باره بیان کرده بود: «چرا ما رانندگان باید تاوان ناتوانی دولت در مدیریت اقتصادی کشور را بدهیم. ما در دولت نهم و دهم جداً چنین مشکلاتی را نداشتیم، بازار رونق زیادی داشت، بار همه جا بود و وضعیت هم خوب بود، اما در این شرایط مشکلات اقتصادی واقعاً کارد به استخوانمان رسیده است.»