کد خبر: ۱۳۱۷۷
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۵

34 طرح مخابراتی در استان تهران به بهره‌برداری می‌رسد

34 طرح مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان تهران به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، این طرح شامل 25 طرح در تهران و 9 طرح در استان البرز است که تمامی این طرح‌ها به سوییچ و شبکه اختصاص یافته است.
بر اساس همین گزارش: هم‌‌اکنون 7 میلیون و 587 هزار شماره تلفن ثابت در استان تهران مشغول به کار است و ضریب نفوذ در این استان به 50/13 درصد و در شهر تهران 63 درصد می‌باشد.
همچنین تعداد تلفن‌های همگانی مشغول به کار در این استان 36  هزار و 301 دستگاه است و یک هزار و 191 روستا در استان تهران دارای ارتباط تلفنی هستند.
شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: به مشتریان تجاری اینترنت پرسرعت (ADSL) 5 تا 10 مگابیتی واگذار می‌کند.
محمدرضا بیدخام معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور ارائه هر چه بیشتر خدمات به مشتریان، شرکت مخابرات استان تهران اقدام به ارائه ‌ADSL 5 تا 10 مگابیتی برای مشتریان تجاری (شرکت‌‌های کوچک، متوسط و همچنین کسب و کارهای تجاری خانگی) می‌کند.
وی از جمله مزایای استفاده از این نوع خدمات را ارائه سرعت تا 10 مگابیتی، 96 گیکا بایت حجم دانلود تضمین شده، مودم رایگان وایرلس و هزینه نصب رایگان اعلام کرد و گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مراکز مخابراتی و یا تماس با شماره 2020 از این سرویس استفاده کنند.