مدیر یک پیامرسان ایرانی:
پیامرسانهای داخلی دهها برابر نمونه خارجی کسب و کار راه میاندازند
نماینده یکی از پیامرسانهای داخلی تأکید کرد: اگر تمامی پیام رسانهای داخلی فعال شوند چند ده برابر پیام رسان خارجی کسب و کار راه میافتد.
به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه تلویزیونی ثریا با موضوع پیامرسانهای داخلی با حضور مدیران 4 پیامرسان ایتا، بیسفون پلاس، سروش و گپ برگزار شد و این افراد به سؤالات مخاطبان درباره پیام رسانهای داخلی پاسخ دادند.
سید حسین مسیح پور نماینده پیام رسان سروش در این برنامه اظهار کرد: اگر تمامی پیام رسانهای داخلی فعال شوند چند ده برابر پیام رسان خارجی کسب و کار راه میافتد.
به گفته وی، پیام رسانهای داخلی اکنون امکاناتی دارند که تلگرام هم ندارد که علاوهبر امکان پرداخت ریالی، در حال حاضر پیام رسان سروش امکان پرداخت ارزی برای فروش کالا به مشتری خارجی را نیز فراهم کرده است.
محسن غفاری مدیر پیام رسان ایتا هم با انتقاد از برخی تصمیمات دستوری برای حمایت از پیام رسانها اعلام کرد: در حال حاضر در اپراتورهای موبایل چرخه درآمد ناشر تولیدکننده محتوا و پخشکننده وجود دارد که هر چند اغلب درآمد به اپراتور میرسد اما بالاخره درآمدی نیز به ناشر میرسد. مقررات چرخه درآمد محتوا در کشور داشت به شکل صحیح پیش میرفت که اخیرا به یکباره متوقف شد.
وی درباره گرفته شدن اسامی کانالهای پرمخاطب در پیام رسانهای داخلی برای کوچ از تلگرام، گفت: کانالهایی که 5 هزار عضو دارند اگر اسم کانال توسط فرد دیگری گرفته شده باید به دارنده کانال منتقل شود تا حقوق صاحب برند رعایت شود این موضوع در تلگرام نیز وجود دارد.
همچنین نماینده پیام رسان بیسفون پلاس با بیان اینکه کانال ابداع پیام رسان بیستون بود، گفت: در آن زمان به دوستان گفتیم که این امکان یک رسانه خواهد بود و قرار شد که 24 ساعت مجوز نشر برخط صادر کنند اما از زمان فعالیت بیستم تاکنون حتی یک نفر هم نتوانسته مجوز نشر برخط برای کانال بیستون بگیرد این در حالی که تلگرام پر از کانال است.
وی در پاسخ به این سؤال که کاربران میگویند سرعت آپلود فیلم در پیام رسانهای داخلی کم است، گفت: این موضوع به اولویت بندی اپراتورهای موبایل بر میگردد. به این معنی که اپراتورهای موبایل تلاش دارند تا آنچه مردم دنبال آن هستند را در اولویت دسترسی قرار دهند و از این اپلیکیشنهایی که بیشتر مورد استفاده مردم قرار میگیرند سریعتر هم اجرا میشوند.
مهدی انجیدنی مدیر پیامرسان گپ نیز با بیان اینکه در پاسخ به این سؤال کاربران که آیا امکان تجمیع تمامی پیغامهای کاربران در پیام رسانهای مختلف در یک پیام رسان تجمیع شود، گفت: در حال حاضر گپ با یک پیام سال دیگر به نام رینگ این کار را انجام داده است و با یک پیام رسان خارجی نیز در حال انجام این کار است که اتحاد دو قلوی پیام رسان و رینگ و اتحاد سه قلوی آنها را به زودی اعلام خواهیم کرد. در حال حاضر در تماس صوتی هم تبادل اطلاعات داریم.