کد خبر: ۱۲۹۷
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
آيت‌الله آملي لاريجاني:

فتنه‌گران پررويي نکنند همصدايي با دشمن فراموش شدني نيست

رئيس قوه قضائيه در آستانه سالگرد حماسه 9 دي اين رويداد را حادثه‌اي عظيم توصيف و تاکيد کرد: حرکت مردمي 9 دي بساط فتنه‌گران را يکجا جمع کرد.
رئيس قوه قضائيه در آستانه سالگرد حماسه 9 دي اين رويداد را حادثه‌اي عظيم توصيف و تاکيد کرد: حرکت مردمي 9 دي بساط فتنه‌گران را يکجا جمع کرد.
آيت‌الله صادق آملي لاريجاني در جلسه ديروز مسئولان عالي قضايي با بيان اينکه «داستان فتنه 88 فراموش شدني نيست زيرا به جزيي از تاريخ کشور تبديل شده است»، افزود: نمي‌دانيم اگر آن حرکت و حماسه مردمي روي نمي‌داد، اکنون کشور در چه وضعي قرار داشت.
رئيس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: بصيرت مردم سبب شکل‌گيري حرکت خودجوش و حماسه نهم دي شد؛ بنابراين فتنه‌گران توجه داشته باشند که مردم ما همان مردم هستند و اگر فتنه‌گران بخواهند دوباره دست به اقداماتي بزنند، چنين اجازه‌اي به آنان نخواهند داد، بلکه مستحکم‌تر از گذشته در برابر فتنه‌گران خواهند ايستاد.
آيت‌الله لاريجاني با توجه به اظهارات برخي از کساني که به نحوي در شکل‌گيري فتنه 88 نقش داشتند، گفت: متاسفانه برخي از کساني که در فتنه دخيل بودند و براي راه‌اندازي جريان‌هاي فتنه در کشور اتاق فکر تشکيل دادند، ادعا مي‌کنند از ظلمي که به ما شده است مي‌گذريم که در پاسخ به آنان بايد گفت پررويي و بي‌حيايي هم حدي دارد؛ شما با دشمنان اين کشور هم صدا شديد، با دشمنان اين کشور هم‌نوا شديد و حالا ادعا مي‌کنيد بر شما ظلم رفته است؟ ظلمي که شما بر نظام و مردم روا داشتيد، هيچ وقت فراموش شدني نيست.
رئيس قوه قضائيه به انتقاد از برخي تلاش‌ها براي کوچک‌نمايي ابعاد فتنه 88 پرداخت و تصريح کرد: عده‌اي در تلاش هستند فتنه 88 را که در کشوري ديگر ممکن بود به يک فتنه مخرب خطرناک تبديل شود به يک سوء تفاهم کوچک تقليل بدهند؛ اين يک سوءتفاهم نبود زيرا با آن همه نصايح و توصيه‌هايي که شد متاسفانه بر راي‌شان باقي و بر عمل خودشان پافشاري کردند و اين چيزي نيست که ملت ما فراموش کند.
آيت‌الله لاريجاني افزود: مردم امروز بصيرتر از گذشته‌اند به طوري که دشمنان را بهتر از قبل مي‌شناسند و درباره عوامل ايجاد انحراف در مسير کشور و خدشه بر نظام آگاهي بيشتري دارند.
رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه «خوشحال و شاکريم که چنين مردم بصيري داريم» تاکيد کرد: بصيرت يک نعمت و عنايت الهي است که ربطي به سمت‌هاي اجتماعي و جايگاه سياسي افراد ندارد؛ بلکه بصيرت به معناي تشخيص درست و به موقع وظيفه است.
لاريجاني اظهار کرد: بسياري از بزرگان هم در هنگام تشخيص وظيفه ممکن است بلغزند، اما مشاهده مي‌کنيم که همواره بر بصيرت مردم کشور ما در طول زمان افزوده شده است.
رئيس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنانش با تسليت اربعين حسيني، به راهپيمايي ميليوني زائران اباعبدالله الحسين(ع) در اين ايام اشاره کرد و گفت: مشاهده حرکت مردم از اطراف و اکناف دنيا به سوي کربلا، انسان را شديدا تحت تاثير قرار مي‌دهد، اگر همه دولت‌ها هم جمع مي‌شدند هرگز نمي‌توانستند چنين اجتماع عظيمي را به وجود آورند.
وي شکوه روزافزون مراسم عزاداري اربعين حسيني در هر سال را ناشي از «تاثير روح بزرگ حضرت سيدالشهداء در قلوب مومنين» دانست و خاطرنشان کرد: جاذبه باطني حضرت اباعبدالله الحسين(ع) از هزار و چهارصد سال پيش تاکنون باقي مانده و هر سال بيشتر هم شده است. اين جذب قلوب را نمي‌توان به امور ظاهري توجيه کرد. حضرت اباعبدالله الحسين(ع) در باطن به همه عوالم مسيطر و مهيمن است و آن قدر و قربي که ايشان در نزد حق تعالي دارند در باطن انسان‌ها تاثير مي‌گذارد.
رئيس دستگاه قضا همچنين با تبريک سالروز ميلاد حضرت مسيح گفت: اميدواريم کشورهايي که خود را پيرو حضرت مسيح(سلام‌الله عليه) مي‌دانند و به ويژه روساي آنها، پيام اين پيامبر الهي را درک و راه ايشان را دنبال کنند.
به گزارش روابط عمومي قوه قضائيه، وي پيام حضرت مسيح(ع) را «معنويت، عدالت، صلح و عدم شقاوت» دانست و افزود: آيا سردمداران کشورهاي مسيحي به اين پيام عمل مي‌کنند؟ اگر حضرت عيسي مسيح(ع) در اين روزگار بود آيا واقعا تجويز مي‌کرد که ملت ايران به دليل همراهي نکردن با غرب، 30 سال مورد تحريم باشد؟ آيا اجازه مي‌داد به ادعاي خلاف واقع وجود سلاح‌هاي کشتار جمعي، هزاران نفر در عراق کشته شوند؟ آيا رفتاري که غرب با مردم بحرين و فلسطين دارد، رفتاري است که از پيروان يک پيامبر الهي انتظار مي‌رود؟