کد خبر: ۱۲۸۷۷۵
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
برتری پرگل تیم ملی فوتبال ایران برابر سیرالئون

کی روش: افتخارات تیم ملی را زیر سؤال نبرید در فاصله 3 ماه تا جام جهانی، هنوز گرفتار اختلافات داخلی هستیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از برتری تیمش برابر سیرالئون گفت: باید به جایگاه امروز فوتبال ایران افتخار کنیم، فرامش نکنیم کمتر از سه ما دیگر جام جهانی شروع می‌شود اما ما هنوز با این جنگ‌های داخلی خودمان و دروغ‌ها و تهمت‌ها روبه‌رو هستیم.
سرویس ورزشی-

تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای حضور در جام جهانی روسیه آماده می‌کند عصر دیروز شنبه در دیداری تدارکاتی به میزبانی ورزشگاه آزادی به مصاف سیرالئون رفت که این بازی با برتری ۴ بر صفر تیم ایران به پایان رسید. در این دیدار که کی روش ترکیبی از بازیکنان جوان و کم تجربه را به میدان فرستاده بود، تیم کشورمان موفق شد توسط محمدرضا خانزاده(۱۴)، علی قلی‌زاده(۱۵ و ۴۷) و کاوه رضایی(۳۵) دروازه حریف را باز کند.
در نیمه اول تیم ملی ایران بخش عمده زمان بازی را روی دروازه تیم ضعیف سیرالئون بود و بازیکنان کشورمان هر طور خواستند توپ را به گردش در آوردند و حریف نتوانست یک موقعیت خطرناک روی دروازه ایران داشته باشد.در شروع نیمه دوم بازهم علی قلی زاده موفق شد دروازه تیم سیرالئون را باز کند. در ادامه کی روش دست به تعویض‌های پرتعدادی زد و اکثر بازیکنان نیمکت نشین را به میدان فرستاد اما بازیکنان ایران نتوانستند به تعداد گل‌های خود بیفزایند. تیم سیرالئون که با حرف و حدیث‌های زیادی در ایران حاضر شده بود در نیمه دوم صاحب یکی دو موقعیت شد که حسین حسینی واکنش خوبی داشت و اجازه باز شدن دروازه ایران را نداد.
دفاع کی‌روش از بازی مقابل سیرالئون
در پایان این بازی کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: بازی تمرینی خوبی را پشت سر گذاشتیم. جملاتم را این‌گونه شروع می‌کنم. امروز شاهد نگرش و رفتار خوبی از بازیکنان در تیم ملی بودیم. با در نظر گرفتن دشواری‌ها و مشکلاتی که همیشه داریم، بازیکنان نشان دادند آماده فداکاری برای تیم ملی هستند و این آمادگی را نشان دادند و با سرعت بسیار زیاد، فوتبال خوبی را ارائه کردند.
وی افزود: در درجه دوم تشکر بسیار گرم و با محبت به تیم ملی سیرالئون عرض می‌کنم چون سفر طولانی‌ای به ایران داشتند. تنها در شش روز این سفر طولانی را انجام دادند و در اختیار ما بودند و برای بازی تمرینی به ما کمک کردند. باید از تیم ملی فوتبال سیرالئون تشکر کنیم.
کی‌روش درباره کیفیت تیم ملی سیرالئون و نظرش درباره سطح فنی این تیم و شیوع ویروس ابولا در این کشور و تعطیلی لیگ فوتبال سیرالئون گفت: مطمئنا این‌گونه نیست چون ما به تنهایی تصمیم نمی‌گیریم. فدراسیون فوتبال ایران، سیرالئون و کنفدراسیون فوتبال آسیا و آفریقا این مسائل را زیر نظر دارند. این‌گونه نیست که بقیه افراد گمراه باشند و ما فقط باهوش باشیم. هیچ تهدیدی وجود ندارد. مطمئنا ما از بازی تمرینی امروز رضایت داریم. قدم بعدی ما رسیدن به سطح فوتبال بین‌اللملی است. اگر می‌خواهیم به آن سطح برسیم و بازیکنان ما حرفه‌ای عمل کنند، باید جلسات تمرینی را به این شکل پشت سر بگذاریم.
او افزود: مطمئنا از این بازی خوشحال هستیم. نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که بازی‌ها به سمت سوی ما برود. وقتی بحرین به ایران آمد، ۷ بر صفر بازی را باخت یا وقتی ایران با برزیل بازی کرد، ۳ بر صفر برد. اگر این طور باشد، برزیل هیچ وقت نباید با ما بازی کند چون سطح فوتبال ما پایین‌تر است. باید از این فرصت‌ها استفاده کرد. باید جلوی این دوگانه‌گرایی را گرفت و حقایق فوتبال ایران را به درستی منعکس کرد. بازی امروز خارج از روزهای فیفا است. به بیش از ۲۰ کشور دنیا برای هماهنگ کردن بازی امروز دعوت‌نامه فرستادیم. سیرالئون آمادگی خود را با بازیکنان داخلی اعلام کرد. آنها می‌خواستند فرایند یادگیری را داشته باشند. ما هم می‌خواستیم یک نوع فوتبال جدید را تجربه کنیم. این اتفاق امروز رخ داد و برای هر دو تیم فوتبال خوبی بود.
کی‌روش تاکید کرد: ما می‌دانیم چطور برنامه‌های پیش روی خودمان را اجرا کنیم. هر روز یک قدم جلو می‌رویم و این باید راضی‌کننده باشد. این‌گونه به نظر می‌رسد که برخی هیچ وقت راضی نیستید. به عنوان تیم دوم به جام جهانی صعود کردیم اما راضی نیستید. چهار، پنج سال است نباخته‌ایم، تیم اول آسیا هستیم ولی راضی نیستید.او گفت: واقعیت مطلب این است که در ماه‌های گذشته مشکلات زیادی داشتیم و تهمت‌های بزدلانه به تیم ملی زده شده است. تهدیدهایی که در موبایل‌های ما رخ داده و برای ما ایمیل زدند. شما چه توقعی دارید. دیگر کافی است! باید کمی احترام بگذاریم و به دست آوردی که اتفاق افتاده و به جایگاه امروزمان افتخار کنیم. فرامش نکنیم کمتر از سه ما دیگر جام جهانی شروع می‌شود اما ما هنوز با این جنگ‌های داخلی خودمان و دروغ‌ها و تهمت‌ها روبه‌رو هستیم. آیا شما رفتار حرفه‌ای من را بعد از هفت سال زیر سؤال می‌برید؟ آیا زحمات فدراسیون را زیر سؤال می‌برید؟ آیا رفتار حرفه‌ای بازیکنان را زیر سؤال می‌برید. دنبال چه هستید؟ حداقل کاری که می‌توانیم بکنیم این است که اجازه دهیم بازیکنان کار خود را به خوبی انجام دهند و باعث خوشحالی فوتبال ایران شوند. سرمربی تیم ملی درباره اینکه فکر می‌کند چند درصد از ترکیب اصلی تیم ملی در جام جهانی را بازیکنان داخلی تشکیل دهد، اظهار کرد: باید برنامه خودم را توضیح بدهم که چطور تیم ملی را آماده می‌کنیم. تقریبا ۵۵ تا ۶۰ درصد از بازیکنان ما خارج از کشور هستند. بین ۴۰ تا ۴۵ درصد از آنها داخل ایران هستند. خود ما هم شگفت‌زده شدیم که در لیگ بلژیک تغییر برنامه رخ داد و کاوه رضایی و رامین رضاییان به تیم ملی آمدند چون لیگ‌های اروپایی به این راحتی برنامه خود را تغییر نمی‌دهند. مرتضی پورعلی‌گنجی و مهدی طارمی از لیگ قطر زودتر آمدند. در حال حاضر با ۳۵ بازیکن کار می‌کنم در هر پست سه بازیکن داریم. پنج دروازه‌بان و ۳۰ بازیکن داریم. لیست ما هنوز باز است. کادر فنی تیم ملی تمام بازی‌ها را می‌بیند. تمام بازی‌ها ضبط می‌شوند و مجددا نگاه می‌کنیم.
وی تصریح کرد: تمام اعضای کادر فنی بازی تمام بازیکنان را می‌بینند. در ۳۰ روز آینده لیست ۳۵ نفره ما اعلام می‌شود. لیست ۳۵ نفره ما هنوز بسته نیست و هر ماه امکان اضافه شدن بازیکنی وجود دارد. در تاریخ ۱۵ می‌۲۰۱۸ باید لیست ۲۴ نفره ما به فیفا اعلام شود.