کد خبر: ۱۲۸۰۳
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۹
با حضور رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب

همایش تجلیل از پدران شهدا برگزار شد

رئیس دفتر مقام معظم رهبری تجلیل و دیدار با پدران شهدا را کاری مهم دانست و تاکید کرد: ما در مقابل این عزیزان احساس عجز می‌کنیم.

حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی دیروز در همایش تجلیل از پدران شهدا با اشاره به شکوه این همایش به خاطر حضور پدران شهدا گفت: پدران شهدا حاصل عمر خود را تقدیم انقلاب کرده‌اند و بنده در مقابل این عزیزان احساس عجز می‌کنم.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: از برنامه‌های ثابت مقام معظم رهبری دیدار با خانواده‌های شهدا می‌باشد و این سنت حسنه را همیشه داشته‌ام.
حجت‌الاسلام محمدی تاکید کرد: فرزندان شهید شما پدران آسمانی، برای ما ارزشمند هستند چرا که امروز همین فرزندان دستاوردهای دفاعی مهم را اختراع می‌کنند.
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام شهیدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران گفت: از زمانی که به عنوان نماینده ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید در بنیاد مشغول به کار شدم مقام معظم رهبری رهنمود داشتند که فرهنگ ایثار و شهادت را پر رنگ کنیم.
گفتنی است: در پایان این مراسم با حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری و حجت‌الاسلام شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از پدران شهید جهان‌آرا، جندقیان، آزادی‌خواه و ترکمانی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.