کد خبر: ۱۲۷۹۶
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۹

انتقاد دکتر سلامی‌ها از خبر صدا و سیما (اخبار ادبی و هنری)

صدری‌نیا کارگردان برنامه طنز «دکتر سلام» با انتقاد از رویه خبری صدا و سیما به جهان‌نیوز گفت: ما معتقدیم فضای نقد کشور را خودمان باید دست بگیریم و نقد کنیم. چیزی که صدا و سیما بنا به ملاحظاتی از آن صرفنظر می‌کند. اگر ما آنگونه که می‌خواهیم «اتفاق» را نقد کنیم هیچ وقت مردم ما سراغ شبکه‌های ماهواره‌ای و برنامه‌های توهین‌آمیز آنها نمی‌روند. صدا و سیما مشکلی که داشته این بوده که اگر با حادثه‌ای مواجه شده به جای اینکه این حادثه را نشان ندهد و یا با طراحی هنرمندانه آن را برای مردم بیان کند، راه اول را انتخاب کرده و از گفتن آن پرهیز کرده است.

قاسمی مدیرعامل خبرگزاری دانشجو و تهیه‌کننده طنز سیاسی- خبری دکتر سلام اضافه کرد: شاه کلید دکتر سلام این است که ما اخبار پنهان نداریم. عمده دکتر سلام اخبار آشکاری است که در رسانه‌ها منتشر شده است. در واقع مصاحبه خود فرد با رسانه است. بارها خبر غیررسمی هم به دست ما رسیده، اما ما عنوان نکرده‌ایم. گاهی هم پیش آمده که فرد خبر را تکذیب کرده و ما هم تکذیبیه آن را در شماره بعدی کار می‌کنیم. مگر یک مورد و آن هم آقای حسام‌الدین آشناست که رویه‌شان این است و معمولا شکل و تفسیر حرف‌هایشان را عوض می‌کنند!
وی افزود: اساسا رسانه و طنز بن‌بست شکن است. آنجا که نمی‌توانی حرف جدی را جدی مطرح کنی می‌توانی هنرمندانه و با زبان طنز تندترین انتقادات را مطرح کنی و این هنر مرحوم صابری فومنی بود که ما آن رابه شکل جدید ارائه می‌کنیم. یعنی سلیقه مخاطب به این سمت رفته و البته ما بنا داشتیم در جشن یک سالگی از خانواده ایشان تجلیل کنیم که متاسفانه خانواده ایشان را پیدا نکردیم. شایان ذکر است بسته خبری طنز «دکتر سلام» هر هفته با مروری بر وقایع و اخبار هفته به پایش سیاسیون و دغدغه‌های مردمی می‌پردازد. دکتر سلام در تارنمای اینترنتی SNN.IR قابل دریافت و تماشا است.