به جرم فساد صورت گرفت
بازجویی از نتانتاهو این بار در خانهاش
بامداد جمعه بازجویان صهیونیست به اقامتگاه بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی در بیتالمقدس رفتند تا از او به خاطر پرونده فساد مالی جدیدش بازجویی کنند.
پلیس رژیم صهیونیستی روز جمعه از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این کشور در ارتباط با پروندۀ فساد در بزرگترین شرکت مخابراتی این کشور موسوم به «بزک» بازجویی کرده است. بر اساس تازهترین تحقیقات پلیس در این پرونده که به «پرونده ۴۰۰۰» مشهور است، مالک این شرکت مخابراتی در قبال بهرهمندی از امتیازاتی در موضوع تنظیمکنندههای ارتباطات، در وبسایت شرکت به پوشش اخباری پرداخته که به نفع بنیامین نتانیاهو و همسرش بوده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با این بازجویی، سارا همسر نتانیاهو نیز برای شهادت دادن به دفتر پلیس در نزدیکی تلآویو فراخوانده شده است. سخنگوی پیشین بنیامین نتانیاهو و همچنین «شائول الویخ»، مالک این شرکت مخابراتی نیز در بازداشت پلیس هستند، آنها انجام هرگونه تخلفی را رد کردهاند.«شلومو فیبر»، مدیرکل پیشین وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی نیز بازداشت شده و موافقت کرده که در رابطه با این پرونده شهادت بدهد. نتانیاهو در دو پرونده فساد مالی دیگر موسوم به «پرونده 1000» و «پرونده 2000»، به فساد مالی متهم شده است. پرونده ۱۰۰۰ مربوط به هدایایی است که نتانیاهو و خانوادهاش از بازرگانان خارجی به صورت غیرقانونی دریافت کردهاند. پرونده ۲۰۰۰ نیز مربوط به اتهامات مطرح شده درخصوص تبادل رشوه بین نتانیاهو و ناشر روزنامه یدیعوت آحارونوت است.