کد خبر: ۱۲۶۶۸
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۹
در نشست خبری جشنواره ادبی شاهد عنوان شد

رسالت ما صادر کردن فرهنگ شهادت به كل دنیا است (اخبار ادبی و هنری)

لاله افتخاری گفت: رسالت ما این است كه این فرهنگ شهادت را به كل دنیا صادر كنیم تا الگو بگیرند.
 به گزارش خبرنگار کیهان، نشست خبری نخستین جشنواره ادبی شاهد با حضور لاله افتخاری رئیس هیات امنای كانون همبستگی فرزندان شاهد، ناصر فیض دبیر هنری جشنواره و حسین عامریان مدیر عامل كانون و عضو هیات امنا، صبح دیروز در حوزه هنری برگزار شد.
 لاله افتخاری، رئیس كانون همبستگی فرزندان شاهد، در این نشست، با اشاره به فعالیت كانون همبستگی فرزندان شاهد گفت: این كانون وظیفه دارد به تبیین مقام شهادت بپردازد و دستورات آقا را اجرا كند. از این رو برنامه‌ریزی‌های منظمی شده تا از استعدادهای جامعه استفاده كند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحقق یافتن رسالت و آرمان‌های شهدا، گفت: رسالت ما این است كه این فرهنگ شهادت را به كل دنیا صادر كنیم تا الگو بگیرند. امیدوارم این حركت آغازی بزرگ و مثمرثمر برای صاحب‌نظران و نوقلمان كشورمان باشد و راهی نو و جدید در این زمینه باز شود.
رئیس كانون همبستگی فرزندان شاهد در مورد وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنواره‌‌ها گفت: وجه تمایز این جشنواره كه محوریت اصلی آن حضور همسران و فرزندان  شهدا است، نشان دادن نوع سبك زندگی آنان و پشتوانه‌ای كه از همسران خود در طی جنگ داشته‌اند، است.
ناصر فیض نیز هدف از این جشنواره را معرفی خانواده‌های شهدا عنوان کرد و گفت:  اعضای خانواده‌ای كه تاثیرگذارترین عضو خود را در جنگ از دست دادند، در بسیاری از جشنواره‌‌ها و رویدادهای زندگی می‌درخشند و ما وظیفه داریم آن‌ها را به جامعه معرفی كنیم. خانواده‌ای كه سه فرزند شهید دارد از امتیازاتی كه به او اختصاص پیدا می‌كند چشم می‌پوشد و این جشنواره می‌خواهد این نكات را ببیند و آن را به جامعه تذكر دهد.
 حسین عامریان مدیر عامل و عضو هیات امنای كانون همبستگی فرزندان شاهد، با بیان اینكه هنر و ادبیات فضای موثر و گیرایی است، گفت: در زمینه خانواده شهدا و سبك زندگی نارسایی‌های زیادی وجود دارد و برخوردهای كلیشه‌ای و سطحی دیده می‌شود. ما قصد داشتیم با برگزاری این جشنواره از ظرفیت ادبیات برای انتقال پیام شهدا استفاده كنیم.
 به گفته ناصر فیض،  این جشنواره در بخش‌های شعر، داستان و قطعه ادبی و خاطره برگزار می‌شود كه در بخش شعر 450 اثر، در بخش داستان 310 اثر و در بخش قطعه ادبی و خاطره 151 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
نخستين جشنواره ادبي شاهد بيست و هفتم ارديبهشت در محل حوزه هنري برگزار مي‌شود.